iOS 7 lock screen bypass fout geeft volledige toegang tot foto’s, contacten: Hier is hoe het te repareren

Noot van de redactie: We hebben dit stuk voor het eerst gepubliceerd op 19 september, na berichten dat deze bug ook toegang krijgen tot contact gegevens bijgewerkt. Zie hieronder voor updates.

Slechts een dag nadat Apple’s nieuwste mobiele besturingssysteem iOS 7, werd vrijgegeven aan het publiek, één gebruiker ontdekte een beveiligingsprobleem in het slot scherm van de software.

In een video online geplaatst, Canarische Eilanden gevestigde soldaat Jose Rodriguez gedetailleerd de fout, die hem in staat stelde om de multitasking mening van de software zonder het invoeren van een wachtwoord. Hiermee is het mogelijk om toegang te krijgen tot persoonlijke en gevoelige gegevens op het apparaat, inclusief de contactgegevens van anderen, alsmede alle foto’s of video’s genomen.

De video hieronder herhaald, toont de volgorde van de persen en kranen die deel uitmaken van deze exploit mogelijk is, ondanks het feit dat onhandig en het nemen van vele pogingen. De eerste stap is om te brengen van het apparaat Control Center en de toegang tot de Klok-app, dan houdt u de knop ingedrukt totdat krijg je de melding op het scherm af te sluiten van het apparaat. Nadat je op annuleren meteen dubbel-tikken op de home-knop brengt de multitasking-weergave zoals verwacht.

Met deze bug, is het mogelijk om toegang te krijgen tot een reeks van foto’s onder de Camera Roll, en daarmee toegang tot het delen van functies – waaronder Twitter.

Als de Camera-app eerst wordt geopend (mits deze is bereikbaar vanaf de sluis scherm), door gebruik te maken van dezelfde volgorde van de persen, de Filmrol opent. Vanaf hier kunnen beelden worden gewist, geüpload, bewerkt en gedeeld met anderen.

de website bevestigde dit bug bestaat op een scala aan apparaten. In onze New York newsroom, we getest op iOS 7 op een iPhone 4S, een iPhone 5 en de nieuwe iPhone 5c.

Alle apparaten werden uitgebuit op dezelfde manier met het scherm slot bypass techniek, en alle apparaten gehandeld op precies dezelfde manier.

Een maand met iOS 7: Een oude ziel met stijl en inhoud (review); iPhone 5s beoordeling: Zelfde look, kleine scherm, grote mogelijkheden; Zes redenen waarom moet je niet meteen upgrade naar iOS 7; iOS 7 beoordeling: mobiele medio Apple’s life crisis;? Apple onthult nieuwe iPhone, iOS 7 (roundup)

Misschien meer concerningly, deze bug maakt het ook mogelijk onbelemmerde toegang tot contact gegevens – van de app Contacten – moet men kiezen om een ​​foto via iMessage te delen.

Zodra men schrijft een nieuw bericht, het toevoegen van een nieuw contact maakt volledige en onbeperkte toegang tot de contactgegevens van vrienden, familieleden en collega’s. E-mailadressen, telefoonnummers en andere persoonlijke en gevoelige gegevens kunnen worden geraadpleegd via deze lock-scherm fout.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

U kunt zien in de video (zie hieronder) dat, hoewel de multitasking view – die een veel grotere weergave dan de vorige iOS iteraties biedt – is zichtbaar, de inhoud van de apps zijn niet zichtbaar.

iOS 7 vervaagt de inhoud van de apps, betekenis would-be aanvallers kan niet zien wat er gaande is. De enige uitzondering is het startscherm, dat is te bekijken, met inbegrip van die apps zijn geïnstalleerd, samen met behang van de gebruiker.

Ondanks de fout, iOS 7 pleisters 80 beveiligingsproblemen, volgens de website van Larry Seltzer. Maar dit soort fout, zij het kleine, misschien niet een enorme hoeveelheid vertrouwen installeren gebruikers al door het nieuwe design en de user interface Jarred.

Rodriguez ook, vond een bug in iOS 6.1.3, waardoor potentiële hackers toegang tot een iPhone loopt kwetsbare software van het uitwerpen van de SIM-kaart lade.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

iOS 7

Totdat Apple een officiële fix afgeeft, kan iOS 7 gebruikers simpelweg uitschakelen van de toegang tot het Control Center op het slot scherm. In Settings, vervolgens Control Center. Vanaf hier veegt de optie in Access op Lock Screen, zodat het niet meer wordt weergegeven op het slot scherm.

We zetten in een verzoek om commentaar aan Apple, maar kwam niet terug op het moment van schrijven te horen. Een Apple woordvoerder vertelde AllThingsD echter dat het bedrijf is “bewust” van het probleem en zal binnenkort een oplossing te leveren.

Update 1 op 16:15 ET: met extra details met betrekking tot de Camera-app. Ook toegevoegd extra toeschrijving aan Forbes, die ten onrechte werd weggelaten uit het originele stuk.

Update 2 op 17:40 ET op 22 september: met extra informatie over de toegang tot contact gegevens.

(Via Forbes)

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer