iOS-app helpt ouders voorspellen kid’s kledingmaten

Ik heb een paar van de kinderen (en jongen zijn ze schattig!) En de noodzakelijke kosten in verband met zaken als voedsel en kleding. Ik ben snel realiseren dat, terwijl de voedselprijzen zeker stijgen, de prijs van kleding kan je budget nog sneller te doden.

In een recent gesprek met mijn vijf jaar oude dochter ging iets als dit

Haar “Papa, ik wil echt deze Ugg laarzen!”

Ik: “Maar ze zijn $ 130!”

Haar: “Ok!”

Maar dat is niet het ergste. Haar twee jaar oude broertje vond meteen zijn eigen kleine paar Uggs dat hij ook moest hebben, omdat, natuurlijk, zijn zus hield een paar.

Kinderen groeien snel en het is vooral duidelijk in de gebieden van de wereld met grote schommelingen in de seizoensgebonden temperaturen – zoals het noordoostelijke deel van de Verenigde Staten (San Diego krijgt een pas). Het probleem is dat de kleding van het seizoen kinderen (vooral prijzig winter kleding, zoals jassen en, nou ja, laarzen) mogen alleen passen bij uw nakomelingen voor één seizoen als ze snelle groeiers. Dit kan vooral duur zijn als u de winter laarzen kopen laat in het seizoen en uw kinderen dragen ze alleen een paar keer voordat ze in de opslag gaan in het voorjaar.

Het antwoord is natuurlijk om kleding kid’s bij tweedehands en zending winkels kopen. Een beetje planning wanneer de kleding van de aankoop van de kinderen u kunt besparen serieus tijd en geld.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Gelukkig is er een algoritme voor.

Ik heb het testen van een nieuwe app genaamd Pint Size ($ 2,99, App Store) dat de pogingen om dit probleem op te lossen. Het combineert medische wetenschap, de identificatie van de groeicurven voor een kind uitgegaan van de actuele lengte en gewicht, en vertaalt deze in voorspellingen kledingstuk grootte voor 44 grote Amerikaanse merken. U voert de afmetingen van je kind (lengte, gewicht, en geboortedatum) en de app voorspelt hun kledingmaten in de toekomst (zie boven).

Pint Size ondersteunt meerdere families en deelt maatinformatie via e-mail, tekst en Facebook. Het biedt ook de groei geschiedenis, de toekomstige groei en de grootte voorspellingen, en heeft zelfs een foto album om het kind opgroeit te tonen.

De ontwikkelaar zegt me komende functies zijn onder meer extra opties voor delen, Passbook en iCloud-integratie en ondersteuning voor meer retailers. De user interface en graphics kon een update gebruiken, maar de kern functionaliteit en het concept zijn geweldig. En dus is een app die me ervan weerhoudt het kopen van $ 200 ter waarde van laarzen die niet past volgend seizoen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten