iPhone 6: Vier dingen die we nodig hebben, maar kan niet krijgen

Ik woon in een gemengd huishoudelijk. Ik gebruik een; Samsung Galaxy S5, mijn vrouw maakt gebruik van een; iPhone 5s. De helft van mijn vrienden gebruik maken van Android-telefoons, de andere helft gebruik iPhones.

Dus, ik weet dat beide werelden. In tegenstelling tot sommige reflexmatige smartphone fans, ik kan zien dat er veel van het goede in beide grote smartphone families. En, kan ik ook zien dat het lijkt alsof de, iPhone 6, zullen veel leuke, nieuwe functies hebben.

Hier is mijn fundamentele probleem met de iPhone. In de loop der jaren heb ik krijg steeds dezelfde oude blunders verschijnen over en weer in de iPhone lijn en de ondersteunende software. Dus, neem me niet kwalijk als ik niet zo enthousiast als sommige mensen doen het kan krijgen, iPhone 6 en de weergave top-of-the-line 5.5-inch. Voor mij om echt enthousiast over iPhones, ik wil Apple om voor eens en altijd te zorgen voor de volgende punten.

1) Betere beveiliging

Mijn collega Larry Seltzer is geneigd te geven, Apple een pas voor zijn iPhone beveiliging. En, het is waar dat door het maken van de App Store een ommuurde tuin vindt u veel minder crapware en malware op iPhones dan zul je op Android of Windows-telefoons te vinden.

Dat gezegd hebbende, ik heb geen vertrouwen in iCloud, dat is de iPhone standaard back-up voor al uw bestanden, foto’s, contacten en het aanrecht. Het is niet alleen mij. Christopher Mims van de Wall Street Journal zei dat security experts waren “ontzet dat Apple al lang heeft verlaten gebruikers van haar iCloud back-up service voor de iPhone zo kwetsbaar.” (Paywall link)

Ze hebben reden om zijn;. Apple’s iCloud veiligheid mislukking; ongelooflijk dom was. Tuurlijk, Apple heeft gedaan een goede baan van het patchen van iOS zelf en het houden van de slechte apps uit, maar zonder goede cloud security niets van dat betekent veel. Eerlijk gezegd, naast dit laatste security foul-up, ik heb iCloud vond gemakkelijk de meest irritante van alle populaire cloud-programma’s van de consument te zijn. Er is altijd iets mis mee.

De iPhone is slechts het zichtbare topje van de ijsberg Apple en tenzij het hele systeem is veilig, het is nog steeds kwetsbaar voor rampen.

De voors en tegens van de iPhone 6 Plus eigendom; Ja, een iPhone-6 Plus kan ter vervanging van een Kindle Fire HDX (of andere kleine tablet); derden iOS 8 toetsenborden bieden keuze, maar grenzen Apple functionaliteit; Griffin iPhone 6 Plus case roundup: slank en stijlvol tot robuuste duurzaamheid, back-up van je iPhone foto’s: Acht betaalbaar (of gratis) cloud opties; Acht vragen te stellen voordat u uw volgende smartphone kopen

2) Een einde aan Wi-Fi ellende

Zolang ik mensen die iPhones in handen heb gekend, heb ik geprobeerd om hun Wi-Fi-problemen op te lossen. Denk je dat het simpel zou zijn. Alle iPhones in een bepaald model identiek zijn, ze draaien allemaal in principe hetzelfde besturingssysteem, maar een of andere manier met alle grote en kleine upgrade komt er een nieuwe golf van Wi-Fi-verbinding problemen.

Hier is wat smartphone-eigenaars willen van de iPhone 6; Is het niet Apple een leider in veiligheid;? Waarom je iPhone of iPad voelt alsof het wordt steeds trager, maak je klaar om iOS bieden 8 ondersteuning

Doe een Google-zoekopdracht op “Wi-Fi Apple iPhone probleem” en kijk naar de discussiethreads maart onderaan uw scherm. Ik begrijp niet hoe dit kan gebeuren, omdat Apple beheerst het volledige Wi-Fi-stack op de telefoons, maar het doet, en ik ben er ziek van.

Je zou denken dat de, binnenkort te verschijnen iOS 8; dit eens en voor altijd zou oplossen. Het heeft niet. Een aantal van mijn vrienden zijn met behulp van de beta op hun telefoons en Ik gebruik het op mijn 5e generatie iPod touch en wat denk je? We hebben problemen.

Oh, en door de manier, als uw bedrijf is met behulp van media access control (MAC) te filteren op uw Wi-Fi-netwerk om te helpen houden indringers, iOS 8 willekeurige volgorde je MAC-adres, zodat je vooruit kunt kijken moeite te loggen op uw kantoornetwerk te hebben . Dit is een van die “gemengde” zegeningen. Aan de ene kant, MAC randomizing helpt je harder op te sporen wanneer u gebruik maakt van openbare Wi-Fi-toegang, het heeft ook te maken met behulp van enkele zakelijke netwerken veel moeilijker.

3) Betere levensduur van de batterij

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

deze website live

Dit keer – Nee! Werkelijk! – Apple belooft dat de; iPhone 6 de hele dag levensduur van de batterij te hebben. Ja, en ik geloof dat ik kan kopen de Brooklyn Bridge voor een buck drieënzeventig.

Apple werd onlangs gedwongen om een ​​aan te kondigen; iPhone 5 batterijvervangingsprogramma, omdat sommige telefoons kwam met slechte batterijen. Ik zal niet geschokt als de nieuw, groter iPhone heeft nog grotere levensduur van de batterij problemen dan zijn voorgangers.

Deelnemen aan deze website voor live-verslaggeving van Apple’s 9 september evenement in Cupertino. Onder de nieuwe producten op grote schaal naar verwachting worden aangekondigd: de iPhone 6, en – eventueel – een draagbaar product.

Dit is niet een, Apple samenzwering om je op weg om nieuwe gadgets te kopen. Het is gewoon dat Apple nooit een geweldige job met de batterijen heeft gedaan en we blijven verwachten meer dan Apple kunnen leveren is geweest.

Het goede nieuws is dat er veel dingen die je kunt doen om; beter levensduur van de batterij van je iPhone. Het slechte nieuws is dat je moet springen door zoveel hoepels om een ​​betere levensduur van de batterij te krijgen.

4) Fix iTunes of doden

Er kan een vervelend programma op het gezicht van de aarde dan iTunes, maar ik ben niet zeker hoe het zou zijn. Wat is dat? ITunes is geen onderdeel van de iPhone? Is het niet al?

True, hoeft u niet langer om je iDevice te sluiten op iTunes voordat het zal werken, maar iTunes is nog steeds Apple’s do-alles media player, app en media op te slaan, en een sync-manager. En, of loop ik iTunes op een Mac of een Windows-pc, ik vind het groeiende steeds langzamer met elke release en meer kans om te crashen. Dit op zijn beurt maakt het steeds moeilijker om mijn iGadgets en mijn mediabestanden synchroon te houden met elkaar. In theorie zou iCloud en iTunes Match dit een non-issue te maken. Het heeft niet.

Ooit hoop ik al mijn media gecoördineerd tussen mijn pc’s, Macs en iGadgets maar, pc / Mac-centric iTunes is niet het antwoord. Als Apple menens is met de cloud als de universele lijm voor hun apparaten en uw informatie, ze hebben behoefte aan een cloud-centric applicatie. Natuurlijk, Apple moet ook om iCloud goed werken om dat te laten gebeuren. Ze zouden beter doen omdat iTunes moet worden vervangen.

Om te kopen of niet te kopen

Dus, Apple, vast te stellen die problemen en ik zal overwegen de aanschaf van een iPhone.

Nah, wie ben ik gek! Ik haat het idee van wordt opgesloten in een bedrijf en dat is precies wat Apple wensen van haar klanten. Maar ik zou in ieder geval een stuk meer geneigd dan ik nu ben.

Zoals voor degenen van wie al kwijlen voor een nieuwe iPhone, kan ik je niet stoppen, maar als je de beveiliging wankel bewijst, uw Wi-Fi in de juiste volgorde, levensduur van de batterij kort, en u nog steeds problemen synchroniseren van uw computer en een telefoon , nou ja, van harte welkom om het leven met een iPhone: hetzelfde als het ooit was.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade