iPhone vermoeidheid? Wat iPhone vermoeidheid?

Gezien het feit dat de iPhone-lancering momenteel aan de gang is de zevende, sommige analisten en experts voorspelden dat de consument zou lijden aan kopers vermoeidheid en dat de belangstelling voor het toestel zou lauw zijn. Wachtrijen bij iPhone-winkels in het Verenigd Koninkrijk vanmorgen suggereren anders.

Vanmorgen heb ik een bezoek gebracht aan een Apple winkel gelegen in het Trafford Centre in Manchester. Dit is een gemiddelde grootte petto voor het Verenigd Koninkrijk en is een van de twee zich in de stad.

Hier is de scène bij de ingang van de winkel op 8:00. Contract klanten werden naar het hoofd van de lijn en waren enkele van de eerste in de wereld om hun handen te krijgen op de nieuwe iPhone 5s en 5c. Maar dit is slechts een klein onderdeel van een veel groter wachtrij die helemaal uitgestrekt van het winkelcentrum en naar de parkeerplaats.

Volgens medewerkers van de Trafford Center, waren er ongeveer 2.000 mensen in de rij, een cijfer dat later mij bevestigd door de politie die in dienst op de site waren. De officieren meldde dat de wachtrijen was begonnen om de nacht vóór te vormen in 22:00, en dat ondanks de drukte iedereen had goed zijn gedragen en geduldig.

Om te voorkomen dat mensen in de rij onnodig, en ik veronderstel om teleurstelling te voorkomen en de emoties die als gevolg gekomen, had Apple in plaats zet een ticket systeem, wat betekende dat iedereen in de menigte een handset werd gegarandeerd. Ik sprak met een paar mensen, en het leek erop dat heel weinig was geslaagd om een ​​iPhone 5s veilig te stellen, en niemand sprak ik erin geslaagd om een ​​gouden iPhone 5s veilig te stellen.

Informatie die ik ontving in vertrouwen van een Apple-werknemer werkzaam bij een andere winkel doet vermoeden dat er maar weinig, in ieder, goud iPhone 5s handsets al verscheept naar Britse winkels, en dat de leveringen van de witte toestellen waren ook zeer beperkt. Dit laat de ruimte grijze als de meest op grote schaal beschikbaar op dit moment, adn zelfs de levering van die strakke, met web-bestellingen nu de scheepvaart in zeven tot tien dagen.

Het personeel van een andere mobiele telefoon retailer – Carphone Warehouse – gelegen meters afstand van de Apple Store vertelde me dat ze te nemen levering van vijftig iPhone 5c en 5s handsets in totaal hebben “was gelukkig genoeg geweest”, en verwacht dat ze allemaal weg zijn voor de lunch. Personeel gelijkvormig ook dat de iPhone 5s was schaars, zozeer zelfs dat de winkel niet een te gebruiken als een demo-unit had.

De Apple Store bezocht ik is één van de 37 winkels in het Verenigd Koninkrijk, en beide bronnen op de grond en social media voldoet die soortgelijke wachtrijen vanmorgen aanwezig zijn geweest bij elk van hen.

iPhone 5S, 5c, iOS 7 beoordelingen zijn in: The Good, the Bad and the Ugly, wat goed (en slecht) met iOS 7; Zes redenen waarom moet je niet meteen upgrade naar iOS 7

Apple gaat een heleboel handsets vandaag verkopen.

iPhone vermoeidheid? Wat iPhone vermoeidheid?

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren