Ironie: GOP oproep stralen Obama voor werkloosheid gehost in Filippijnen

Ik heb een zeer aangename relatie met een aantal stafleden congres, verkozen ambtenaren en politieke agenten, maar mijn algemene relatie met de partijen zelf is, nou ja, een beetje gespannen.

Ik denk dat dat komt omdat ik niet kan weerstaan ​​hen bespotten. Het is niet alleen het bespotten van de GOP of gewoon bespotten de Dems. Beide partijen doen wat ongelooflijk stomme dingen, sommige ongelooflijk kortzichtig of zelf-getiteld dingen, en, nou ja, ik het materiaal nodig.

Ik bedoel, denk erover na. Eén partij heeft Sarah Palin, Newt Gingrich en Rick Santorum, en niet te vergeten Mitt Romney. De wederpartij heeft Nancy Pelosi, Harry Reid (die is gemakkelijk te bespotten, zelfs als hij doet of zegt niets), en ieders favoriete vroegere RIAA stroman, Hillary Rosen.

Sommige dagen, het is gewoon te makkelijk, en dat is voordat je aan de carrière ambtenaren die gewoon hun best doen om iedereen in verlegenheid te brengen. Hey, Secret Service, ik heb het tegen jou!

Als politiek commentator die gespecialiseerd is in technologie en mockology, het is bijzonder verheugend wanneer nieuwe mock-waardig techno-politieke materiaal net komt in mijn inbox. Aan de ene kant was een massa e-mail van Reince Priebus, de voorzitter van het Republikeinse Nationale Comité, het bevorderen van een “hype en de schuld” bumpersticker.

Oke, wacht, de naam van de man is “Reince Priebus”. Moet ik bespotten meer?

Hoe dan ook, terwijl ik de mailing over de bumpersticker, Lynn Sweet, Washington Bureau Chief voor de Chicago Sun-Times, blijkbaar krijgt de liefhebber uitnodigt. Ze werd uitgenodigd voor een conference call met explosieven President Obama voor de werkloosheidscijfers.

Nu, let op dat er weinig detail. De GOP werd klagen over de werkloosheid in de Verenigde Staten

Tech industrie; Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers, veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tikken; Start-Ups; Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië, Cloud, APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud

Dus, waar waren de operators zich dat de conference call gehouden? Ergens waar eigendom is goedkoop in flyover grondgebied America’s? Nee. In één van de rode staten waar banen hard nodig zijn, zoals de Mississippi? Nee.

Nee, de exploitanten van de GOP gebruikt om hoogovens President Obama over het werkloosheidsprobleem in de Verenigde Staten waren gevestigd – schrik niet – de kust, in de Filippijnen.

Nu, om eerlijk te zijn, sommige GOP manager waarschijnlijk vertelde een aantal zeer onderbetaald assistent van het opzetten van een conference call. Dat conference call werd beheerd door Verizon, die je normaal zou denken als een Amerikaans bedrijf. Maar, blijkbaar, Verizon is offshoring ten minste enkele van de exploitanten naar de Filipijnen, want als mevrouw Sweet vroeg, werd haar verteld zei operator woonde in Manilla.

En, nee, het was niet Manila, Arkansas (een staat met een 7,4% werkloosheid, met ingang van maart 2012).

Oh, de ironie.

Maar voordat ik u vandaag te vertrekken, een goede spottende ten koste van sommige arme GOP beambte te hebben gehad, wil ik erop wijzen hoe moeilijk het is om te vertellen wat er gedaan of in de Verenigde Staten geleverd. Ik schreef over dit veel in How To Save Jobs (gratis te downloaden). Het is niet bijzonder gemakkelijk om te zeggen waar iets dat je zou kunnen denken is American is eigenlijk geleverd door.

Bijvoorbeeld, niets is meer Amerikaan dan de Chevy Camaro, toch? Nope, het is gemaakt in Oshawa, Ontario, in Canada. En dus is het begrijpelijk dat een GOP beambte zou hebben aangenomen Verizon’s conference call zal in de Verenigde Staten worden beheerd.

Het is begrijpelijk, maar als je gaat om een ​​zittende president spotten over zijn prestaties banen, kan het nuttig zijn om te kijken wie je inhuren om de spottende regelen.

Eén extra, niet-spottende opmerking, en dit is voor zowel de GOP en de Dems. Indien een dienst of product wordt gemaakt is moeilijk voor de gemiddelde consument te bepalen. Ik heb naar voren gebracht van een America’s Share strategie die kunnen helpen ons achterhalen welk percentage van de diensten en producten die wij gebruiken afkomstig uit Amerika. Overwegen dit, of een soortgelijk beleid.

We willen en moeten de Amerikaanse kopen. Dat, en niet alleen het bespotten van de loyale oppositie, is hoe je gaat echt banen te redden in Amerika. We moeten naar Amerikaanse goederen en diensten te kopen.

Ik vraag me af waar de GOP bumperstickers werden gedrukt.

Schreeuw naar de website van Ed Bott voor het draaien me op dit verhaal.

Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië

APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud