Is Amazon’s $ 50 Fire tablet goed?

kan een $ 50 om het even welke goed – nieuwe 7-inch Fire tablet van Amazon heeft mensen vragen een belangrijke vraag gekregen?

Alle drie van deze telefoons zijn uitstekend en zijn lager geprijsd dan een vergelijkbare iPhone 6s of 6s Plus.

Voor $ 50 krijg je een hoop. Een 7-inch 1024 x 600 IPS-display, een snelle quad-core processor, een batterij goed voor zo’n zeven uur, en een voor- en achter-facing camera. Geen van deze specs gaan om je haar terug te blazen, maar ga dan terug een paar jaar en je zou veel geld hebben betaald voor een tablet met deze functies.

Als je het soort persoon die zich bewust is van de specificatie, of houdt ervan om te kunnen opscheppen over hoeveel “cores” heb je bent, een $ 50 gaat een verpletterende teleurstelling b. Naast de lage prijs die u hebt betaald, er is niets waard opscheppen over als het gaat om het Vuur. Het is ongeveer net zo eenvoudig als ze komen, en er is heel weinig glamour aan het. Het is een tablet, en het doet dingen die je verwacht van een tablet.

Een ander nadeel is dat het gooit advertenties op je af. Voor sommigen is het betalen voor een apparaat alleen te hebben om advertenties te verduren – ook bekend als “speciale aanbiedingen” of “sponsored content” – zal een deal-breaker, maar de advertenties zijn niet opdringerig, en als je een grote Amazon gebruiker (digitaal of fysiek), kunnen ze zeer nuttig in te wijzen u in de richting van nieuwe dingen je misschien wel ge├»nteresseerd in zijn.

Echter, niet uit het oog verliezen van het feit dat het een $ 50 tablet.

Op $ 50 het is niet echt een wegwerp beetje kit, maar als je een tablet voor de auto of op kantoor of een workshop of spa wilt, je bent niet van plan om te huilen voor de lange als er iets gebeurt. In feite, als je toe te voegen op de top van de extra $ 18 voor accidentele schade te dekken, heb je een goedkope tablet die u kunt gebruiken zonder zorgen te maken over haar ondergang gekregen.

Om het anders te stellen, zijn er zaken die je kunt kopen voor een iPad die meer kosten dan de Amazon Fire.

Laat de ‘grinches’ zet je af Windows 10; De argumenten voor en tegen noodlanding op het water van de iPhone hoofdtelefoonaansluiting; Must-have ‘MacBook, MacBook Air en MacBook Pro-accessoires, iPad Air 2 vs. Fire HD 10: Wat is het beste tablet?

En het vuur is niet kwetsbaar niet. Tuurlijk, het scherm is een zwak punt, maar over het algemeen is nogal een robuust ontwerp, en Amazon beweert dat in tuimelen proeven het is bijna twee keer zo duurzaam als de iPad Mini 4.

Dan is er de opslag. De Amazon Fire komt alleen met 8GB van ingebouwde opslag, maar er is een micro SD-kaartsleuf die compatibel is met kaarten tot 128GB, en de eigenaren krijgt ook onbeperkt cloud storage voor het Amazone-inhoud die u koopt.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Kortom, het is moeilijk om de $ 50 Fire fout. Het gaat niet om hoofden te draaien, zoals de iPad macht (doet de iPad beurt hoofden meer), maar het is een functioneel en goed gemaakte tablet dat zal doen wat de meeste mensen verwachten dat een tablet te doen. Ook Amazon neiging de hardware updates leveren voor vele jaren, zodat 50 $ zou wel duren vele jaren.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Laatste beoordeling

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s