IT-managers: Educate werknemers over de tablet-toetsenbord

Tabletten zijn zeer geschikt voor veel taken, terwijl in de hand gehouden en uitsluitend worden gebruikt door aanraking. Dat is wat ze zijn ontworpen om te doen, na alles. In de werkplaats, waar de tabletten meer en meer verschijnen, soms is het zinvol om een ​​toetsenbord te gebruiken met de leisteen. De verantwoordelijken van IT voor bedrijven moeten ervoor zorgen dat medewerkers zich bewust zijn dat de toetsenborden zijn beschikbaar voor bijna elke tablet.

Ik gebruik regelmatig keyboards met mijn tabletten voor het werk, maar niet altijd. Als een bepaalde taak is beter volbracht met een toetsenbord, gebruik ik een.

Ik ben eigenaar van meerdere tabletten en hebben een goed toetsenbord opties voor elke. Het hebben van het toetsenbord kan een lange weg te draaien van een frustrerende werksessie, veroorzaakt door te typen op een virtueel toetsenbord, in een aangename gaan.

Zie gerelateerde; Vijf beste iPad Air keyboards (hands on): April 2014; 9 beste iPad toetsenborden (hands on): maart 2013; 5 beste iPad mini toetsenborden

Ik werk in coffeeshops de hele tijd, vaak met een tablet en toetsenbord. De medewerkers van mijn gewone werk plekken opmerken alle verschillende tabletten die ik gebruik, en de verschillende toetsenborden voor elk. Ik ben regelmatig gevraagd hoe goed de keyboards te werken en als ik ze graag.

Het merendeel van de mensen vragen over hen zijn studenten aan een nabijgelegen universiteit, en zien hoe goed de verschillende toetsenborden voor mij werken ze beseffen dat ze voor hun school werk zou werken, ook. Ze vragen me om aan te tonen hoe ze functioneren met de iPad, Android of Windows tablet Ik gebruik die dag.

Het is niet alleen studenten, ik ben ook benaderd door anderen met dezelfde nieuwsgierigheid naar keyboards. Hun werkgevers hen in staat stellen om hun eigen tablet te brengen om te werken, en zien hoe goed ze werken voor mij beseffen ze een toetsenbord kan een goede pasvorm voor het uitvoeren van het werk taken.

Het probleem van deze mensen is een gebrek aan informatie over tablets en toetsenborden. Er zijn niet veel studenten, of die in het werk van kracht, die zich bewust zijn dat de levensvatbare toetsenbord opties bestaan. Ze zijn zeker niet van bewust dat voor veel tabletten zijn er nogal wat keyboards beschikbaar.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Deze zijn niet tech-savvy mensen, en ze missen op de kans om hun tablet productiever benutten op die momenten dat het gebruik van een toetsenbord zinvol.

Degenen die in IT moeten de werknemers met behulp van tabletten op het werk op te voeden. Indien werknemers keyboards had, zou ze waarschijnlijk productiever zijn het doen van bepaalde taken dan ze zouden zonder hen, en dat is het voordeel van de onderneming.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

Toetsenborden voor tablets niet veel nodig, eventuele steun van het IT-personeel, dus er is niets te verliezen in het maken van zorgen dat werknemers zich bewust zijn van de opties. Educate werknemers over het gebruik van keyboards met tabletten. Het bedrijf kan alleen maar ten goede te doen.

Als uw bedrijf zet Surface tablets van Microsoft, is de kans groot dat ze uitgedeeld aan werknemers met een van de keyboard covers. Waarom niet het zelfde met iPads of Android-tablets toegekend aan werknemers doen? Het toetsenbord is niet minder nuttig voor die tabletten dan voor de Surface.

En alsjeblieft, niet terug te vallen op de verkeerde overtuiging dat in plaats van het gebruik van keyboards met tabletten kan je net zo goed gebruik maken van een laptop. Dat uitkijkt op de mogelijkheid om de tablet te gebruiken zonder het toetsenbord, die de meeste tablet-eigenaren veel tijd zal besteden aan het doen. Het toetsenbord is niet permanent aan de tablet, het bevordert wanneer nodig. Het is een low-cost optie die waarde toevoegt aan een tablet, en biedt een voordeel voor zowel de werknemer als het bedrijf.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade