ITC rechter regels Samsung inbreuk text-selectie Apple’s patent

Dingen zijn een nare wending Samsung genomen in de lopende patent strijd in de wereld tegen Apple dankzij een nieuwe uitspraak van de International Trade Commission.

In het bijzonder, een federale rechter oordeelde dat Samsung inbreuk wordt gemaakt op een Apple-patent met betrekking tot een tekst-selectie functie op smartphones en tablets, volgens Reuters.

Echter, de prejudiciële beslissing verklaarde ook dat Samsung geen inbreuk maken op een tweede patent in handen van Apple, welke apparaten in staat stelt om te detecteren of een ander apparaat is aangesloten via de microfoonaansluiting.

De internationale nieuwsdienst aangegeven dat de beslissing eigenlijk kwam uit op 26 maart, maar het was geheim gehouden tot laat donderdag.

In januari werd het ITC eigenlijk overtuigd door Samsung om een ​​voorlopig besluit dat een aantal van zijn producten inbreuk wordt gemaakt op Apple-patenten in handen te herzien.

De ITC nam het geval is bij een deel ervan wordt teruggestuurd naar ITC rechter Thomas Pender. Nu lijkt het erop dat dat plan enigszins mislukte voor de Galaxy smartphone maker.

Nu is de zaak zal worden voorgelegd aan de volledige commissie met een stemming naar verwachting in augustus te handhaven of omvallen van vandaag uitspraak.

Als die stem gaat in Apple’s voordeel, betekent dit dat Samsung zou kunnen worden verbannen uit de verkoop van producten in de Verenigde Staten die inbreuk maken op het octrooi.

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken