Jive Software koppeling van cloud-platform met Okta identiteit dienst

Jive Software heeft een deal ge├»nkt te koppelen Okta ‘s enterprise identity management service met zijn cloud-gebaseerde communicatie en samenwerking platform.

Per direct beschikbaar, zal Jive klanten kunnen Okta’s service te gebruiken zonder extra kosten.

Bovendien is de installatie van Okta Cloud Connect betekent dat Jive klanten in staat om Jive diensten met Microsoft Active Directory en andere zakelijke LDAP-directory’s te sluiten zonder te wijzigen of te openen een corporate firewall zal zijn.

Hier is de low-down op software as a service, en de plussen en minnen van het nemen van uw organisatie door het SaaS-pad.

Het verband tussen Jive en Okta’s platforms wijzen in de richting van een groeiende trend in enterprise software van touting om zo veel mogelijkheden en integraties aan klanten mogelijk te bieden – zelfs tot het punt waar het wordt overweldigend.

Dit gaat in het gezicht van de tientallen jaren oude strategie van het vergrendelen van klanten met een enkel merk, in principe schrikken ze weg van ploeteren met andere leveranciers in het geval de twee platforms zijn niet compatibel.

Zeker, is het hetzelfde idee nog steeds gespeeld door een aantal van de erfenis giganten in het bedrijf. Maar zelfs enterprise SaaS reuzen zoals Salesforce.com erkennen het voordeel van beide aanbieden van diensten in huis; dat wil zeggen. Salesforce Files, en, het ondersteunen van de concurrentie, (dat wil zeggen Box, Google Apps.) Op hetzelfde moment.

In het geval van Jive en Okta, de integratie is volkomen logisch gezien het feit dat ze geen concurrenten, maar hun diensten zijn complementair.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Het benadrukt ook hoe kleiner maar nog steeds omvangrijke enterprise software bedrijven werken samen om zich meer vuurkracht tegen de oude garde, die doorgaans meer geld en meer klanten geven nog steeds.

In voorbereide opmerkingen, beschreven Jive CEO en voorzitter Tony Zingale deze samenwerking als de basis voor een “nieuwe cloud stack.”

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september