JP Morgan heeft e-invoicing oplossing in Azië

De oplossing, die bekend staat als elektronische factuur presentment en betaling (EIPP) b2b, is een elektronische factuur die bedrijven in staat stelt om elektronisch factureren en betalingen van handelspartners te verzamelen. Het maakt het ook mogelijk klanten te bekijken, geschil, goed te keuren en betalen hun facturen online.

We willen in principe neem goede gebruik maken van het internet “, JP Morgan vice-president van treasury diensten Joseph Stark zei in een interview vandaag.” We proberen om meer betrokken bij een verkoper (automatisering) krijgen proces van het nemen van facturen en het verlenen van diensten door tot het geld wordt verzameld in haar bankrekening.

Hij sprak aan Singapore..com aan de zijlijn van Cash en Treasury Management EuroFinance in de Asia Pacific regio hier.

Stark zei EIPP is gericht op grote bedrijven en in de eerste plaats JP Morgan klanten in de olie- en gas, chemicaliën, hoogwaardige technologie en telecommunicatie, e-markten en beurzen. JP Morgan heeft “een paar duizend klanten” in Azië, merkte hij op.

De nadruk op de voordelen voor de kopers en verkopers, Stark beweerde dat met EIPP, kunnen bedrijven betalingen sneller te verzamelen door het verminderen van het aantal stappen in de collectie proces worden handelspartners gemeld bij de dag dat de facturen worden gepresenteerd en het vermindert ook papier gerelateerde kosten. Hij voegde eraan toe dat het duurt ongeveer twee tot drie maanden de tijd om de oplossing met de verkopers en hun handelspartners te voeren.

Toen hem werd gevraagd over kostenbesparingen, noemde hij ramingen van de bedrijfstak waaruit bleek dat bedrijven betaalden tussen de US $ 5 en $ 50 voor een factuur te produceren. Met de nieuwe oplossing, zou het bedrijven kost “een paar dollar ‘, zei hij, zonder onthullen details.

Op de betaling aspect, Stark zei kopers zou een online betaling door middel van verschillende modi, inclusief de debitering van hun bestaande bankrekeningen op een geplande datum, op GIRO, door controles en door betalingsverkeer te initiëren. JP Morgan stuurt automatische incasso instructies aan de banken van de kopers ‘, voegde hij eraan toe.

Als u een vraag, zei hij JP Morgan rekent bedrijven voor per factuur of per transactie, maandelijks onderhoud, en een eenmalige set-up fee, die licenties en implementatie omvat. Hij wilde niet uitweiden. Hij weigerde ook om verwachte inkomsten onthullen van de nieuwe oplossing in de regio.

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Stark zei JP Morgan was in gesprek met “een flink aantal ‘klanten in de olie- en gas, chemicaliën, hoogwaardige technologie en telecommunicatie te EIPP gebruiken in Singapore. Hij gaf geen verdere details.

Hij merkte op dat Singapore, Hong Kong, Japan en Australië het initiatief van het bedrijf om de nieuwe oplossing in de regio te bieden zou speerpunt. “Op een bruto binnenlands product (BBP) basis, deze landen zijn de grote spelers in Azië”, aldus Stark. “Ook, ze leidt de heffing in initiatieven zoals hogere thuis personal computer binnendringen en een hogere vraag vanuit de zakelijke markt.

Op hoeveel klanten zij verwacht de nieuwe oplossing in Azië gebruiken, Stark zei dat hij verwacht dat “het merendeel” van haar klanten om dit te doen in een paar jaar.

Hij weigerde om de namen van haar concurrenten, behalve om te zeggen dat ‘we gaan veel agressiever en visionair in ons product verkopen aan zijn “.

Stark ook weigerde te onthullen hoeveel JP Morgan in EIPP geïnvesteerd, behalve om te zeggen dat het heeft geïnvesteerd in menskracht, hosting, en technologie en database onderhoudskosten.

Meer over de stand van ePayment.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten