Kennismaken met het bedrijf dat wil piraten stoppen met het gebruik van de Web totdat zij betalen

Anti-piraterij bedrijf Rightscorp hoopt om samen te werken met Internet services providers (ISP’s) te dwingen vermeende inhoud dieven om te betalen – of hebben hun toegang tot het internet volledig verwijderd.

Hoe kunt u uw Bitcoin mijnbouw winst te verhogen met 30 procent met minder inspanning; SMS Android malware wortels en kaapt uw ​​apparaat – tenzij je Russische bent; Bug premies:? Welke bedrijven bieden onderzoekers contanten; Shodan: Het internet van de dingen zoekmachine privacy boodschapper; Wat gebeurt er als je lek gestolen bankgegevens naar de Dark web?

Het bedrijf zegt dat de nieuwe technologie die momenteel wordt ontwikkeld zal de gebruiker browsers vergrendelen en voorkomen dat ze een bezoek aan een online adres door de aansluiting van hun internetprovider totdat ze een boete te betalen.

Er is de stick, dus waar is de wortel voor ISPs? Beperkte aansprakelijkheid voor de acties van hun klanten.

Op maandag, TorrentFreak gemeld dat Rightscorp is op zoek naar nieuwe manieren om samen te schrapen geld van vermeende piraten van auteursrechtelijk beschermd materiaal – die ondanks de inspanningen om dergelijke websites te blokkeren, is direct beschikbaar via BitTorrent technologie and.torrent zoekmachines – en technologie genaamd ” scalable Copyright “zou kunnen zijn sleutel.

Rightscorp beschreef de techniek zoals hieronder

In de Scalable Copyright systeem, abonnees ontvangen elke [regeling] bericht rechtstreeks in hun browser.

Single mededelingen kunnen worden gelezen en omzeild vergelijkbaar met de manier waarop een software licentie-overeenkomst werkt [maar] zodra de Internet-account ontvangt een aantal mededelingen over een bepaalde periode, het scherm kan niet worden overbrugd tot de afwikkeling betaling is ontvangen.

Het is verrassend dat Rightscorp draait in de richting van meer agressieve manieren om geld te verdienen. ISP’s zijn vaak terughoudend om mee te doen in het geval van het auteursrecht diefstal en piraterij voor een aantal redenen, met inbegrip van het idee dat klanten uit de buurt van hen kan blijken of ze beschouwen zichzelf worden bespioneerd. Bovendien is er geen echte manier om te bewijzen klant en identiteit vermeende piraat kan worden bepaald door een IP-adres enz zaken tegen een verdachte zijn vaak gebaseerd op druk en eisen plaats rechtszaken.

Dit resulteert in een verdachte piraten vaak wordt weinig meer dan staakt-het-and-desist brieven. Echter, Rightscorp mening dat ISP’s om zijn manier van denken kan worden gedraaid door middel van online activiteiten gegevens aan deze aanbieders gratis, wat extra inkomsten door middel van op maat gesneden reclame op het internet zou kunnen genereren.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Echter, de belangrijkste temptation “het verminderen van hun wettelijke aansprakelijkheid,” voor wat de klant wel of niet moeten doen met hun verbinding.

Rightscorp rapporteerde een nettoverlies van $ 3.430.000 in 2015 de financiële resultaten van de onderneming, en de schuld van een gebrek aan klanten, de opname in het gebruik van Virtual Private Networks (VPN’s) en de terughoudendheid van ISP’s om mee te doen voor de slechte resultaten.

Of houdt verdachten aan losgeld om een ​​boete te betalen voor vermeende piraten activiteit is het antwoord is discutabel. Zonder bewijs van iemands schuld, de technologie die – als het zelfs werd uitgevoerd door ISP’s – is weinig meer dan ransomware, en zou waarschijnlijk druk op de reputatie van breedband providers de moeilijkste, mogelijk uit te stellen potentiële klanten uit het aanmelden.

Lees verder: Top picks

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer