Lenovo bevestigt window shopping voor acquisities

Lenovo op donderdag bevestigd dat het in gesprek is met “onafhankelijke derde partijen” over mogelijke acquisities en investeringen.

Hardware; Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, hardware, Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype, pc’s;? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling; mobiliteit; Moto Z Force Droid Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp

In de overzeese handel woensdag – trades Lenovo op de beurs van Hong Kong – aandelen spiked 27 procent in zware handel op diverse berichten dat de pc-maker was van plan om de trekker over te halen op acquisities. De rapporten zijn plausibel gezien het feit dat Lenovo is nu de nummer 4 pc-maker na de overname van Gateway Acer.

Lenovo in een aankondiging bevestigd dat het in gesprek is met andere bedrijven over aanbiedingen, maar voegde eraan toe dat er geen transacties openbaar te maken. Zij heeft ook een verklaring voor de toezichthouders op de trading volume.

Het bedrijf zei

De Raad van Bestuur wenst te benadrukken dat het bedrijf ziet er op verschillende zakelijke investeringsmogelijkheden van tijd tot tijd. De Raad van Bestuur bevestigt dat het bedrijf heeft bepaalde voorbereidende besprekingen met onafhankelijke derde partijen met betrekking tot potentiële investeringen kansen en overnames. De Raad van Bestuur wenst te verklaren dat er geen onderhandelingen uit ten aanzien van een van de mogelijke overnames is uitgevoerd in dit stadium, en er geen transactie term of overeenkomst met betrekking tot een van de mogelijke acquisities is overeengekomen of door de vennootschap zijn aangegaan. Er is geen garantie dat een definitieve overeenkomst uiteindelijk zal worden bereikt. Verdere aankondiging zal worden gemaakt waar en wanneer nodig.

Met andere woorden, Lenovo (zie populairste reviews) is in de window shopping podium.

Media in Brazilië hebben gemeld dat Positivo Informatica, Brazilië grootste pc-maker, was op Lenovo’s boodschappenlijstje. Die deal zou echter niet toestaan ​​dat Lenovo zijn marktaandeel kloof met Acer sluiten. Bloomberg meldt ook dat Dell geïnteresseerd in Positivo kunnen zijn. Brazilië is een van de belangrijkste groeimarkten voor technologieleveranciers – het is de “B” in de BRIC (Brazilië, Rusland, India, China). Fujitsu is ook rumored te zijn in gesprek om zijn pc-unit aan Lenovo te verkopen, volgens Reuters.

Hoewel het de vraag of Lenovo heeft absoluut naar nummer 3 van het marktaandeel zijn er duidelijk geen glorie in China’s kampioen wordt Nee 4. Hier is een blik op de meest recente stand marktaandeel wereldwijd via IDC (eenheden in duizenden)

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype

? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling

Moto Droid Z Force Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp