Lenovo ‘fine’ met Surface; streeft ThinkPad Tablet 2 bij bedrijven

Ondanks; Acer uitschelden Microsoft voor zijn onderneming, in de tablet ruimte, Lenovo zei dat het niet liepen druk door het. In reactie daarop is voorgeschoteld uit een gloednieuwe tablet: de ThinkPad Tablet 2, bedoeld voor zakelijke en zakelijke gebruikers.

Hardware; Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, hardware, Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype, pc’s;? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling; mobiliteit; Moto Z Force Droid Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp

Waarom is Lenovo tevreden met de Surface, terwijl Acer fout huilt? Omdat Acer heeft veel meer te verliezen dan PC marktleider Lenovo. En Acer moet worden bezorgd.

In een notendop (je waarschijnlijk niet nodig herinneren): Surface tablet van Microsoft is de software bedrijf de eerste onderneming in de tablet markt. Ondanks zijn “Microsoft” branding, is het waarschijnlijk dat Asus is de bouw van het apparaat, dat ongeveer 7 procent van de wereldwijde pc-gebouw marktaandeel heeft, volgens IDC en Gartner.

Acer, dat staat op de vierde plaats achter HP – die binnenkort zal worden o; vertaken door Lenovo als de wereldleider, in de PC-gebouw – Dell en Lenovo, geschopt tot een storm die Microsoft’s Surface zal, duwen haar bestaande OEM-partners.

Maar toen de website editor-in-chief Larry Dignan uitgelegd; positie van Acer is “belachelijk” op zijn best, en merkte op dat de PC-ecosysteem “heeft wat verstoring.

De totale wereldwijde markt PC stagneert en moeite om gezond peil te houden. Jefferies analist waarschuwde eerder dit jaar dat de verkoop PC-eenheid zou kunnen dalen met maar liefst 10 procent in het derde kwartaal. Ouch.

Lenovo is in een sterke positie. De snelle groei en gerichte markten de opheffing van het bedrijf om de pole podium positie in de PC-industrie. Met bijna 13 miljoen zendingen in het tweede kwartaal, zijn de overige pc-makers trillen in hun laarzen.

Sprekend aan ABC News ‘Joanna Stern: “.. Microsoft is een strategische partner voor ons The Surface heeft meer spanning op de markt gebracht De ThinkPad tablet richt zich na de zakelijke individu, de Surface is meer gericht op de consument aanbieden,” zei Dilip Bhatia, vice-president voor de ThinkPad zakelijke divisie van Lenovo.

(De website Adrian Kingsley-Hughes heeft meer, aan de technische specificaties, en James Kendrick heeft, het beeld product line-up Met de aankondiging komt twee nieuwe ultrabooks -;. Klaar voor de onderneming.)

Natuurlijk, Lenovo is de verste verte niet gehinderd door de Surface tablet, het is te hoog in de keten voor Microsoft om in de buurt te komen om aan te raken. Plus, is het bedrijf samen met Microsoft om Windows 8 te krijgen op de tablet in de eerste plaats.

Acer, verderop in de lijn, zal Surface zien als een directe concurrent. Het is een verhaal van twee fronten: Microsoft probeert om zijn software te krijgen op zoveel tablets als het kan, terwijl de OEM’s als Acer en Lenovo willen zo veel tabletten te verkopen als ze kunnen, ongeacht de software.

Het probleem is dat het besturingssysteem alleen zal de beslissing in wat de zakelijke consument wil zwaaien.

Microsoft zal waarschijnlijk zien een gelijkaardig marktaandeel cijfer haar Windows Phone-platform: hoog genoeg is om in de top vijf fabrikanten, maar overschaduwd in aantallen door zijn concurrenten. Microsoft zal waarschijnlijk zien een hobbel in Windows 8 op tablet zendingen, en Lenovo zal helpen met dit – net zoals Samsung helpt Google in het besturingssysteem marktaandeel door het gebruik van Android, en vice-versa.

Microsoft is goed wakker te schudden de PC ecosysteem. Het is wat het is gebaseerd op;. Surface is geen bedreiging voor de PC ecosysteem helemaal, het is een slim ontworpen verstoorder.

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype

? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling

Moto Droid Z Force Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp