Lenovo Q2 stijgt met 12,6 procent, traagste groei in 3 jaar

zijn zwakste tempo in bijna drie jaar – Chinese pc-leverancier Lenovo heeft een 12,6 procent stijging in het tweede kwartaal een nettowinst van US $ 162.000.000 geboekt. Dit was op de rug van een 11,4 procent groei in omzet van US $ 8670000000 voor de drie maanden eindigend op september.

Hardware; Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, hardware, Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype, pc’s;? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling; mobiliteit; Moto Z Force Droid Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp

In een bestand [PDF] met de Hong Kong Stock Exchange, Lenovo gewezen op de groep bleef de wereldwijde industrie, dankzij de uitvoering van ontgroeien zijn “te beschermen en aan te vallen” strategie – het beschermen van haar leiderschap in China en de wereldwijde enterprise business terwijl de uitbreiding in het segment van de consument en de opkomende markten in het buitenland.

PC zendingen Lenovo groeide 17 procent op jaarbasis in termen van eenheden, ten opzichte van de industrie daling van 5 procent, opgemerkt.

Voor de eerste helft van het fiscale jaar, China goed voor 44 procent van de totale omzet van de groep, waar het 3,1 procentpunt toegevoegd marktaandeel voor pc’s. Noord-Amerika goed voor 15 procent van de totale omzet, waar de eenheid zendingen groeide met 8 procent jaar-op-jaar, en het marktaandeel steeg met 1,5 procentpunt.

Vorige maand, Lenovo verslaan HP om de kroon van de top pc-fabrikant te nemen, op basis van zendingen voor het derde kwartaal, volgens marktonderzoeksbureau Gartner.

Optimistisch meer dan pc-markt, de groei ogen in nieuwe segmenten; Het bedrijf gaf toe, terwijl de wereldwijde vraag PC grotendeels uitdagend gebleven als gevolg van de verzwakking van de economische omstandigheden, was het ‘nog steeds optimistisch over de toekomst van de pc-markt en toegewijd aan innovatie. ” Zij voegde daaraan toe meer nieuwe tablet-hybride-apparaten en “andere nieuwe innovaties in haar producten in de pijplijn” zou worden gelanceerd.

Bedrijf zal worden uitgebreid over de vier schermen – PC, tablet, smartphone, Smart TV – apparaten en in het ecosysteem van cloud-diensten en andere toepassingen die deel uitmaken van de PC + markt, zei Lenovo.

Het bedrijf wees erop mobiel internet en digitale home (MIDH) was een hoge groeisegment voor de groep;. Andere gebieden van de toekomstige groei zijn het, server en storage bedrijven, ondersteund door de samenwerking met EMC in juli aangekondigd en, de verwerving van Steengoed, een cloud-oplossing software bedrijf.

Het versnellen van de uitbreiding in de “hoge groei Braziliaanse markt” zal ook op de agenda, met de, de verwerving van de elektronica gigant CCE, in Brazilië in september. Dit is in afwachting van hogere binnenlandse vraag PC gedreven door grote evenementen als het WK voetbal en de Olympische Spelen, het zei.

Vorige week, Lenovo, breidde zijn smartphone te spelen vanuit haar thuismarkt, voor het eerst in India, met vijf Android handsets.

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype

? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling

Moto Droid Z Force Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp