Lenovo vormt joint venture met NEC, koopt zijn weg naar Japan

Chinese bedrijf Lenovo heeft een joint venture gevormd met NEC, in een beweging om het een directe aanwezigheid in Japan te geven. De transactie creĆ«ren van de NEC Lenovo Japan Group zal worden afgerond op 30 juni, en zal zowel de zakelijke en consumentenproducten te bieden aan de ‘s werelds derde grootste pc-markt. Beide bedrijven blijven afzonderlijke product branding in Japan te behouden, Lenovo behoudt 51 procent eigendom van de nieuwe onderneming.

Hardware; Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, hardware, Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype, pc’s;? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling; mobiliteit; Moto Z Force Droid Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp

De JV zal netto $ 175.000.000 voor NEC, dat Lenovo zal betalen aan de voorkant door de uitgifte van nieuwe aandelen. Beide bedrijven zullen de samenwerking te gebruiken om te onderhandelen over betere hardware component voor, waardoor de nieuwe onderneming een sterke nieuwkomer op de Japanse markt. De joint venture zal Lenovo duwen in de top drie pc-makers.

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype

? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling

Moto Droid Z Force Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp