Meer geruchten specs, beelden lekken van de Samsung Galaxy Note 7

De geloofde ontwerp en de specificaties voor Samsung’s veel-geruchten Galaxy Note 7 phablet hebben gelekt in het weekend – samen met een nieuwe Gear VR-headset aan te passen.

Infamous OnLeaks gedeeld nieuwe details en specificaties van de Galaxy Note 7, het openbaren van de handset USB-C-verbinding in plaats van microUSB en een iris-scanner voor verbeterde beveiliging te dragen. Het zou ontwerp zal een metalen frame terug te hebben, met glazen, het dragen van 153.5mm x 73.9mm x 7.9mm afmetingen en een gewicht van 168 gram.

Verder wordt de phablet verondersteld om een ​​5,7-inch QHD Super AMOLED display hebben, een 12-megapixel rear-camera met een f / 1.7 diafragma en 4k video-ondersteuning, een 5-megapixel front-facing camera, 64GB aan opslag aan boord, microSD kaartslot, en 4 GB RAM-geheugen. De Note 7 zal ook waterdicht en stofdicht, volgens rapporten.

Een Galaxy S-Pen stylus wordt getoond in gelekte persfoto’s. Wat betreft software, wordt de Note 7 verondersteld om Android 6.0 Marshmallow hebben met Samsung’s TouchWiz on-top.

Samsung zal de Galaxy Note 7 aan te kondigen tijdens zijn persconferentie op 2 augustus 9to5Google voegt het zal gaan over de verkoop op 19 augustus op T-Mobile, met andere vervoerders waarschijnlijk volgen. Natuurlijk, Samsung heeft niet de geruchten bevestigd.

De nieuwe Gear VR-headset, die @EvLeaks zegt vrij zal zijn in een Note 7 promotie verzenden, zal zwart zijn. Het is niet duidelijk wat de andere mogelijkheden die het mag uitvoeren.

 Samsung Note 5 en S7 Edge dekking

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Samsung Galaxy Note 7 heeft tot doel iris scannen veiligheid mainstream te nemen; Samsung’s zakelijk toestel wordt geconfronteerd met high stakes, Familiar specs? Hier is wat er in zit Galaxy Note 7; Klaar voor het gerommel van de jumbo’s

T-Mobile Galaxy S7 Edge test: Samsung legt de lat voor alle smartphones, Galaxy Note 5 beoordeling: best sets Samsung de lat weer; Een maand met de Samsung Galaxy Note 5: Een apparaat dat mijn iPhone 6s kan rechtvaardigen Plus terugkeren; 10 manieren om uw productiviteit te verhogen met de Samsung Galaxy Note 5 S Pen

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië