Microsoft lanceert bèta van Azure diensten voor Windows Server

Microsoft is verder gegaan met plannen om een ​​aantal van haar nieuwe Windows Azure-diensten toe te voegen aan Windows Server 2012, de aankondiging van de beta release van deze diensten op 8 oktober.

Gehoste virtuele machines; high-density Websites (het complement van Windows Azure Web Sites, codenaam “Antares”); Service Management Portal; Service Management Application Programming Interface (codenaam Katal)

Microsoft is van plan om de definitieve versies van deze diensten, die virtuele machine hosting en web-site hosting voor Windows Server, in het begin van 2013 zijn onder andere te leveren, de ambtenaren gezegd in een nieuwe Server en Cloud blog bericht van vandaag.

Microsoft geleverd; een communautair Technology Preview (CTP)-test build van deze Azure diensten voor Windows Server, in juli op de Worldwide Partner Conference. De komende diensten zijn gericht op service providers en hosting partners. Op een gegeven moment zou Microsoft de doelgroep aan andere klanten uit te breiden, maar voor nu, dat is de kern publiek, de ambtenaren gezegd.

De CTP’s zijn versies van vier van dezelfde nieuwe diensten die Microsoft kondigde in juni als onderdeel van haar Azure lente updates

Microsoft kondigde eerder dit jaar werd de uitbreiding van zijn Windows Azure vanuit een meer of minder pure platform-as-a-service (PaaS) spelen om een ​​gecombineerde PaaS en infrastructuur as a service (IaaS) af te spelen. De gehoste VM capaciteit zal kunnen gebruikers van Windows Server, Linux, SQL Server en SharePoint (en apps gebouwd op deze platforms) op Windows Azure draaien. Microsoft nu brengt deze IaaS scenario’s naar Windows Server datacenters.

Ik vroeg Microsoft vorige week of de aanhoudende VM diensten waardoor Linux en Windows Server worden gehost op Azure nog niet verplaatst buiten voorvertoning / testen. Een woordvoerder vertelde me dat ze worden nog steeds beschouwd als voorbeeld op dit moment en weigerde een tijdschema te bieden als wanneer ze volledig zullen worden vrijgelaten.

Op de server kant, zullen deze nieuwe diensten volledig worden vrijgegeven, samen met System Center 2012 Service Pack 1, wat te wijten is in het begin van 2013, op basis van de huidige blog post.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie