Microsoft lanceert Windows Mobile 10 cumulatieve Update preview testers

Microsoft heeft om de versie van het Windows Mobile-besturingssysteem 10 in november geleverd beschikbaar zijn eerste cumulatieve update gemaakt.

Verbeteringen in de upgrade-ervaring, met name voor apparaten met beperkte vrije ruimte, map rendering op bijwerken en RCS ingeschakeld instellingen van het apparaat;. Verbeterde applicatie backwards compatibility voor Windows Phone 8.1 Silverlight-toepassingen;. Edge prestaties en stabiliteit verbeteringen;. Bijgewerkt automatisch aanvullen tot zodat de gebruiker het einde van de URL in de adresbalk gemakkelijker bewerken;. Extra Bluetooth verbeteringen stabiliteit;. Oplossingen voor het schakelen van de actieve mobiele connectiviteit profiel op Dual SIM apparaten;. Fixes waarmee data profielen correct worden hersteld in de uit de doos ervaring dat zou voorkomen dat sommige apparaten uit het verzenden of ontvangen van MMS-berichten.

Microsoft leverde de update, die hij roept 10.586,29, de avond van 4 december Microsoft ambtenaren verwijzen naar de update als een cumulatieve update, in plaats van een typisch voorbeeld te bouwen.

Wat zit er in 10.586,29? Volgens Windows Insider chief Gabe Aul

Microsoft is ook van plan om een ​​aantal nieuwe Windows Phones toe te voegen aan de lijst van apparaten die Insider Voorproeven kan draaien. De nieuwe apparaten, die begin volgende week zullen worden toegevoegd, zijn: LG Lancet, Microsoft Lumia 550, Lumia 950 Microsoft en Microsoft Lumia 950 XL.

Update: Microsoft maakte de test build beschikbaar voor Insiders voor deze telefoons op 7 december.

Microsoft functionarissen hebben gezegd dat de bestaande Windows Phone 8.1-gebruikers moeten het zien van de beschikbaarheid van Windows 10 Mobile voor hun apparaten te beginnen in december 2015.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen