Microsoft Office 15: To Metro of niet Metro?

The Verge gepost op 31 januari wat auteur Tom Warren geeft toe is een gerucht – althans op dit moment – ongeveer Office 15 niet zijnde een “Metro style” app / suite, maar in plaats daarvan, waarin sommige Metro elementen in verschillende mate in de verschillende Office apps.

Hoeveel verschillende versies van Office 15 voor Windows zal er zijn? Met andere woorden, zal er een Office 15 voor Windows 8 (x86 en / of ARM), plus een soort van Office 15-update SKU voor Windows 7 (en misschien Vista) ?; Hoe zit het Apple support? Zal er zowel een Office 15 equivalent voor Mac OSX en iOS (de geruchten iPad versie) ?; Warren’s Verge stuk van vandaag noemt een “radiale dial”, zoals het verstrekken van een manier voor Office 15 gebruikers het product makkelijker toegang op touch-apparaten. Wat dit ding is, wat betekent het voor de Office Ribbon? Is het een vervanger? Een supplement? Zal de wijzerplaat alleen werken als het zintuigen Office draait op een touch-apparaat? Update: Met dank aan de lezer Matthew Miller, weten we nu dat Microsoft is sleutelen aan het idee van de “radiale draaischijf ‘sinds 2007. Hier is een transcript van een Convergence toespraak van CEO Steve Ballmer, waar ze toonde de wijzerplaat, een navigatie-concept uit Microsoft’s Center of Information Work. (Miller vond ook een YouTube-video, waar de radiale wijzerplaat maakt een verschijning op rond de 5:10 merk.); Hoe zit het met Office Web Apps – die webified versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote? Zou Microsoft zijn (minstens) Metro-fying die apps;? Wanneer, indien ooit, zal Microsoft Office te maken op de pc / tabletten een volledig Metro-stijl app? Ik zou denk dat dit antwoord is afhankelijk van wanneer / als Microsoft trekt de stekker op het bureaublad ondersteuning in Windows zelf ….

Of Microsoft Office 15 een Metro applicatie is iets wat Microsoft-watchers, partners en klanten zijn benieuwd over voor meer dan een jaar zou maken. Metro – in het geval u een opfriscursus nodig hebt – is een ontwerp taal en stijl die Microsoft gebruikt in een aantal van haar producten, van Windows Phone naar Windows 8 Metro-style apps in Windows 8 taalgebruik, zijn “modern, meeslepende “apps die zijn ontwikkeld met behulp van de WinRT Windows runtime die werd geïntroduceerd met Windows 8.

Ondanks het feit dat de Technical Preview van Office 15 voor een select aantal klanten en partners schopte gisteren, we weten nog steeds niet zeker welke manier (en) de Softies hebben besloten om te gaan met Office 15: Metro, non-Metro of gedeeltelijk Metro .

Bij de Financial Analyst Meeting (FAM) in september 2011 CEO Steve Ballmer vertelde de aanwezigen dat Microsoft was “hard denken” over wat het zou betekenen om Office 15 een Metro-achtige app te maken. Maar Ballmer eigenlijk nooit gezegd dat Microsoft’s plan was om deze route te gaan.

Sommige mensen hebben aangenomen dat Microsoft zou moeten Metro te gaan om ervoor te Office 15 meer touch-centric en geschikt voor Windows 8 tablets en pc’s tintje. Maar Microsoft design director Steve Kaneko vertelde de Verge eind vorig jaar dat dit niet noodzakelijk het geval.

Uit een overzicht van de Kaneko interview op de Verge

(De grote Metro achtige interface, ontworpen voor touch interactie, niet schaal in een voor de hand liggende manier om software zoals Office dat veel van dichte informatie heeft. Terwijl Metro probeert te elimineren wat Microsoft noemt ‘chrome’ (overbodige elementen), hij zegt dat chroom van oudsher een functioneel doel in overvolle toepassingen heeft gediend, en het design team heeft nu te groeperen en visuele hiërarchie met samenstelling, lay-out, lettertype schalen en contrast ratio’s uit te drukken.

Er is ook, uiteraard, de behoefte aan snelheid in termen van het uitrollen van de volgende versie van Office. Microsoft functionarissen hebben niet gezegd wanneer te verwachten dat Office 15 in het algemeen beschikbaar zijn (de publieke bèta is het gevolg van de late zomer), maar ik heb nog steeds het mikpunt te horen is het einde van het kalenderjaar 2012. Dat is niet heel veel tijd om opnieuw te doen Office en al zijn veel stuk onderdelen als Metro-style apps – zelfs als u de Office-team een ​​flinke voorsprong en zeggen dat ze zou kunnen zijn begonnen met werken aan een Metro-stijl Office in januari 2011, toen Microsoft toonde voor het eerst uit de vroege Windows 8 prototypes.

Als Microsoft niet overdoen Office 15 als een Metro-style app, betekent dit dat in ieder geval de Windows 8-versie van Office 15 een desktop app zal zijn. Desktop apps zijn “legacy style” Windows apps die zijn ontworpen om te werken op x86-versies van Windows 8. Laatst hoorden we officieel, er zou ook ondersteuning voor desktop apps op ARM-gebaseerde Windows 8, maar Microsoft ambtenaren hebben geweigerd om te bevestigen blijft dit het geval is, na een aantal geruchten van het tegendeel. (Hopelijk zodra Microsoft krijgt wat Windows 8 ARM-tablets in de handen van de testers, zullen we zeker weten.)

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Ook vorig we het hoofd, zouden niet-Metro-stijl applicaties werken op Windows 8 op ARM. Echter, oudere Windows apps zou moeten worden gecompileerd / herschreven om te draaien op het Windows 8 ARM-platform.

Dus hier zijn mijn vragen na het proberen om dit alles samen stuk

Wat wil je nog wilt weten over Office 15’s “Metro-ness”? Denkt u dat Office 15 is een Metro-stijl suite? En maakt het uit als het niet?

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september