Microsoft tees tweede test builds van Windows Server 2016, System Center 2016

Microsoft zal nog enige tijd in de week van 4 mei haar tweede technische previews van wat execs officieel doop Windows Server 2016 en System Center 2016 vrij te geven.

Verbeterde Linux beheer, met inbegrip Desired State Configuration (DSC) ondersteuning, inwoner SSH-ondersteuning, en verbeterde LAMP stack monitoring;. Software Defined Datacenter management, met inbegrip van mixed mode cluster upgrades, verbeterde scale-out File Server (sofs) beheer en implementatie van software -defined networking (SDN) op schaal;. Nieuwe monitoring mogelijkheden voor Azure, Office365, SQL Server en Exchange.

Update: Het lijkt erop dat het tweede voorbeeld van Windows Server 2016 is beschikbaar voor download vandaag, 4 mei En Systems Center 2016 voorbeeld 2 is nu op de tap voor de volgende week, functionarissen van het bedrijf bekendgemaakt tijdens de Ignite keynote vanmorgen.

Deze voorbeelden zijn de eerste nieuwbouw van deze next-generation server producten, die als gevolg van het schip in definitieve vorm kalender 2016 zijn, dat Microsoft voor het publiek beschikbaar heeft gesteld. De eerste openbare proef versies van deze servers zijn uitgebracht op 1 oktober 2014.

Microsoft ambtenaren aangekondigd meer details over wat er gaat komen in deze tweede previews tijdens de eerste dag van het bedrijf Ignite conferentie in Chicago op 4 mei.

Het tweede voorbeeld van Windows Server 2016 zal voor de eerste keer Nano Server, dat is een nieuwe manier om de implementatie van Windows Server in een zeer uitgeklede, headless vorm.

De tweede Windows Server 2016 voorbeeld bevat ook ondersteuning voor rolling upgrades voor Hyper-V en Storage Clusters en bereken veerkracht, die virtuele machines (VM’s) in staat zal stellen om te blijven draaien, zelfs als compute-cluster stof dienst uitvalt. Opslag Replica – een synchrone replicatie storage-functie voor back-up en recovery ramp – zal in dit tweede voorbeeld, als goed.

De nieuwe Windows Server Container en Hyper-V Container functionaliteit die Microsoft bouwt in Windows Server 2016 zijn hierdoor niet beschikbaar in de preview vorm tot de volgende technische preview, die beschikbaar zijn enige tijd deze zomer zal zijn, zei Microsoft ambtenaren. Hetzelfde geldt voor de Dienst Fabric dat Microsoft bouwt in zowel Azure en Windows Server. Die technologie komt in een toekomstige voorbeeld van Windows Server 2016, volgens Microsoft ambtenaren.

Nieuwe functies in System Center 2016 Technical Preview 2 omvatten

Microsoft functionarissen zeiden te verwachten dat zowel Windows Server 2016 en System Center 2016 naar verwachting in de kalender 2016. De System Center Configuration Manager stuk van Microsoft’s management suite zal zijn in 2015, samen met Windows 10, echter.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

In gerelateerd nieuws, Microsoft ambtenaren zei vandaag een publieke preview van de volgende versie van SQL Server, bekend als SQL Server 2016, komt later deze zomer.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september