Microsoft: Windows 8 op ARM te lanceren gelijktijdig met Windows 8 op Intel

Microsoft is langzaam peeling terug de geheimhouding heeft betrekking op zijn Windows 8 op ARM plannen.

In een nieuwe ‘Building Windows 8 “blog post, ambtenaren bevestigd dat Windows 8 op ARM zal inderdaad beschikbaar op pc’s (en tabletten) op hetzelfde moment als het op x86-pc’s.

Vanaf 9 februari een blog post van Windows voorzitter Steven Sinofsky

WOA (Windows op ARM) PC’s zijn nog in ontwikkeling en onze collectieve doel is voor pc-makers om ze te verzenden dezelfde tijd als pc’s ontworpen voor Windows 8 op x86 / 64. Deze pc’s zullen worden gebouwd op de unieke en innovatieve hardware platformen geleverd door NVIDIA, Qualcomm en Texas Instruments, met een gemeenschappelijke Windows op ARM OS fundament-all running dezelfde Windows-besturingssysteem binaries, een unieke aanpak voor de industrie. Pc-fabrikanten zijn hard aan het werk op pc’s vanaf de grond ontworpen tot groot zijn en uitsluitend voor WOA.

Exclusief voor WOA lijkt mij te betekenen dat Windows 8 op ARM een enige OEM-product zal zijn. Met andere woorden, WOA niet zal worden gemaakt op een manier die gebruikers in staat stelt om het op andere ARM-gebaseerde tablets en pc’s te laden. Hoewel velen hebben neem aan dat dit, hebben Microsoft ambtenaren nooit gezegd dit.

Update: Ja, inderdaad, WOA betekent OEM-only. Uit later in dezelfde functie

Partners WOA PCs verschaffen geïntegreerde end-to-end producten die hardware, firmware en Windows op ARM software omvatten. Windows op ARM-software zal niet worden verkocht of gedistribueerd onafhankelijk van een nieuwe WOA PC, net zoals je zou verwachten van een elektronische apparatuur voor consumenten die is gebaseerd op unieke en geïntegreerde koppelingen van hardware en software.

Er is ook een bevestiging in het bericht van vandaag dat de Desktop – dat wil zeggen, de niet-Metro-stijl ervaring gebaseerd op WinRT – zal er inderdaad op Windows 8 op ARM-apparaat s.

Uit het bericht van vandaag

Met behulp van WOA ‘out of the box’ zal voelen, net als het gebruik van Windows 8 op x86 / 64. Je zal ondertekenen op dezelfde manier. Je zal beginnen en de lancering apps op dezelfde manier. U vindt de nieuwe Windows Store op dezelfde manier te gebruiken. U krijgt toegang tot de intrinsieke mogelijkheden van Windows, uit de nieuwe Start-scherm en Metro stijl apps en Internet Explorer, randapparatuur, en als u dat wenst, het Windows-bureaublad met tools zoals Windows File Explorer en desktop Internet Explorer.

Microsoft ambtenaren zijn nog steeds niet te delen RTM of beschikbaarheid tijdschema voor Windows 8. Een aantal van PC partners van Microsoft hebben gezegd dat ze van plan om WOA-apparaten op de planken hebben in de tijd voor het komende vakantieseizoen.

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen