Microsoft Yammer integreert Klout social networking scores

Veel mensen denken Klout scores, van het sociale netwerk reputatie meten service, zijn onzin. Zij zijn niet. Mensen krijgen ingehuurd vanwege hun Klout scores, en nu uw volgende promotie kan worden bepaald door uw Klout score, want Microsoft zal integreren Klout in zijn Yammer enterprise social network software.

Hoe Microsoft maakt gebruik van Yammer binnen het bedrijf, Microsoft om meer Yammer-Office 365 integratie punten toe te voegen; Microsoft investeert in Klout, integreert gegevens in Bing; Klout te tikken in big data vurigheid met nieuwe business portal; Klout Gekheid

Microsoft, die vorig jaar geïnvesteerd in Klout, heeft geloofd in Klout’s waarde voor bepaalde tijd. Het bedrijf was al het integreren van Klout scores in Bing zoekresultaten.

Als voor de recent aangekochte Yammer; Microsoft maakt gebruik van Yammer als een intern sociaal netwerk. Microsoft is ook; de integratie van Yammer in SharePoint en Office 365, om een ​​Microsoft groupware stack te vormen.

Yammer is niet alleen wordt gebruikt in Microsoft. Volgens Klout, meer dan 85 procent van de Fortune 500 implementeert Yammer. In plaats van werknemers zich te uiten op de openbare sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, Yammer moedigt gebruikers aan om hun werk en off-the-clock opmerkingen in eigen huis te houden. Gezien hoe slecht sommige mensen last hebben van mond-op-mond-en vaatziekten op de openbare sociale netwerken, is het gemakkelijk om te zien waarom bedrijven het gebruik van een intern sociaal netwerk zou aanmoedigen.

Pavan Tapadia, een belangrijke leider op de Yammer product team, uitgelegd in de officiële aankondiging van het partnerschap, dat “Klout’s integratie met Yammer is tweeledig.”

Ten eerste, als Yammer gebruiker, kunt u uw publieke Klout score en expertise direct op uw Yammer profiel publiceren, “zei Tapadia.” Als je iemand die veel invloed in de publieke sociale sfeer heeft, is dit een coole manier om showcase uw Klout score op de werkplek. Het tweede aspect van integratie kan Yammer admins te schakelen op een diepere integratie met Klout om Yammer-specifieke Klout scores voor werknemers op basis van hun activiteiten binnen hun bedrijf Yammer-netwerk te produceren. Dit is een geweldige kans voor organisaties naar boven donateurs en vakexperts op basis van hun Yammer deelname identificeren.

Natuurlijk, als je liever een kettingzaag zou jongleren na een paar biertjes dan actief op sociale netwerken (hetzij collectief, Yammer, of openbaar, Facebook, Twitter of Google +), is dit geen goed nieuws.

Klout, onnodig te zeggen, zet een meer positieve draai aan: “Hier is een voorbeeld van hoe dit zou kunnen werken in uw bedrijf: Stel je voor je grafisch ontwerper is ook een getalenteerd fotograaf en DJ (zoals Klout ontwerper Geoff Olegario!) Geoff handgrepen. de meeste van onze fotografie behoeften, en dient als onze resident DJ bij Klout. We raden (hoop!) dat hij geniet van deze mogelijkheden om zijn creatieve spierballen buiten zijn baan. tot op vandaag, de meeste grote bedrijven niet over de instrumenten aan de oppervlakte en omarmen deze expertise en talent op schaal. Door de krachten te bundelen met Yammer, envision we een wereld waar werkgevers begrijpen en benutten van de invloed en de talenten van hun medewerkers voor nog meer voldoening en verbonden werkplek voor iedereen te creëren. ”

Ik denk dat het hangt allemaal af van hoe comfortabel je bent met social networking. Voor sommigen van ons, het komt goed. Anderen … niet zo veel.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Net als het slikken of stikken, toont het Yammer / Klout partnerschap dat hoe effectief actief je bent op sociale netwerksites zal duidelijk materie meer en meer, niet alleen bij het vinden van werk, maar in gaan vooruit binnen uw bedrijf.

 verhalen

Hoe Microsoft maakt gebruik van Yammer binnen het bedrijf

Microsoft om meer Yammer-Office 365 integratie punten toe te voegen

Microsoft investeert in Klout, integreert gegevens in Bing

Klout aanboren van big data vurigheid met nieuwe business portal

Klout Gekheid

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport