Mijn favoriete laptop en uitrusting zakken voor de road warrior

Ik heb veel gereisd voor het werk de laatste tijd, en één ding dat de meeste reizigers zijn bekend met de noodzaak om een ​​heleboel dingen te verpakken in zo weinig zakken mogelijk. Met dit in het achterhoofd, ik stak zijn hand uit naar WaterField Ontwerpen aan de specificaties van wat ik de neiging om elke dag te dragen. Als je niet bekend bent met WaterField ontwerpen, maken ze zakken voor zowat alles, en voor zowat elke stijl en situatie.

Voor deze beoordeling zei ik tegen WaterField Ontwerpen die ik draag een laptop, laptop netsnoer kabel, een verscheidenheid aan andere kabels, iPhone, iPad, Nexus 7, kranten, pads, hoofdtelefoon (de Everyman zijn) en diverse andere elektronica. Hier is wat ze aanbevolen

Ik had eerder beoordeeld de Smart Case voor mijn MacBook Air 11-inch, en nu ik reizen met een 13-inch, ik dacht dat ik moet proberen dat met de ervaring.

Het eerste wat mij opviel was dat het leek alsof ik ging van een traditionele laptop tas, een reeks zakken. Dit was eigenlijk een negatief voor me, in eerste instantie, en ik dacht dat ik zou waarschijnlijk gewoon schrijf de beoordeling en stuur de zakken terug. Nou, ik kon niet meer verkeerd zijn geweest. Het is nu een paar maanden geweest en ik kan niet denken te gaan naar een andere tas.

Wat maakt deze tas werk zo goed is het feit dat het eigenlijk doet al van deze zakken hebben. Als ik een accessoire of een kabel nodig hebt, ik pak gewoon de zak, en neem dan de cableguy zak. Het is allemaal op zichzelf staand als een zak in een zak, zodat er geen diverse stukken te verzamelen in de laptop tas zelf.

Ik hierboven vermeld dat ik heb veel gereisd. Een ding dat ik weet zeker dat de meeste mensen het lezen van dit artikel kan betrekking hebben op de snelheid waarmee u in staat om uw laptop te verwijderen bij het doorlopen van beveiliging van de luchthaven. In dit geval heb ik mijn laptop in de mouw, dus ik verwijder alleen de mouw, en schuif de laptop uit. Het duurt enkele seconden en kan ik de rest van de laptop tas met rust te laten. Ik heb niet geprobeerd om de laptop in de mouw steken door de beveiliging, maar de mensen bij WaterField Designs zeggen dat je kunt, dus ik zou kunnen besluiten om het te proberen op mijn volgende reis door de beveiliging.

Hieronder is een foto van mijn eigen configuratie. Zoals u kunt zien, de tas in een tas begrip houdt de laptop tas mooi en netjes.

Tot nu toe vond ik slechts twee mogelijke problemen met de opzet hierboven. De eerste is de prijs. Aangezien u kunt toevoegen en aanpassen, het eindigt opstaan ​​daar in prijs. Het pakket dat ik beoordeeld is $ 293, bijvoorbeeld. Echter, sinds mijn laatste laptoptas me duurde meer dan vier jaar, zou ik zeggen dat het niet al te slecht. Ook heb ik niet echt tellen de prijs als een negatief, omdat het biedt maatwerk, dat is een positief, en je kunt het niveau van maatwerk dat u besluit te doen, die vervolgens kunt u de totale kosten onder controle te controleren.

De andere kwestie die ik vond is met de rits aan de zijkant zak. Ik ben bang dat ik punten verliezen als ik ze daar, dus helaas, de zak zit ongebruikt.

Anders heb ik mijn laptop tas combinatie gevonden om de ultieme road warrior setup. Ik kan items trek, terwijl op het vliegtuig of in de rij, of zowat overal, en dankzij de overvloed van compartimenten en het modulaire ontwerp, kan ik ze slot in en uit, zonder dat om dingen te bewegen binnenkant van de tas.

Je kan veel meer bekijken en / of aankoop van alle van de tassen die ik hierboven vermeld, en, bij SFBags.com

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Smart Case: Maat 13-inch versie voor MacBook Air, Cozmo: gemiddelde grootte; cableguy: large

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare