MineralTree stimuleert kleine bedrijven om te heroverwegen hoe ze hun rekeningen te betalen

Veel kleine bedrijven, met name die in de detailhandel bedrijven, of dat run restaurants, bestuderen manieren waarop elektronische en mobiele betalingen hun inkomsten kunnen verhogen of hun cashflow te verbeteren. Maar een groot aantal van deze bedrijven nog steeds rekenen op heel handmatige processen om hun eigen rekeningen te betalen.

“De conventionele wijsheid is dat het gebruik van cheques naar beneden gaat, maar voor kleine bedrijven, dit is niet het geval”, aldus BC Krishna, president en CEO van MineralTree, een dienstverlener die hoopt om te helpen dit veranderen.

Als je nog nooit van MineralTree heb gehoord, dat is niet echt een verrassing, omdat het platform eigenlijk zit achter een aantal van de diensten en toepassingen die een aantal regionale banken beginnen te private lable en te gebruiken om te helpen eigenaren van kleine bedrijven betalen hun facturen efficiƫnter.

De technologie integreert met een bedrijf bestaande boekhoudsystemen voor het beheren van elektronische betalingen meer holistisch in plaats van het beheer van hen individueel voor elke leverancier of het schrijven van een cheque. De prijs hangt af van het beleid van de individuele banken, zei Krishna. Drie van de banken die gebruik maken van de dienst zijn onder andere Silicon Valley Bank (met opeisbaarheid), City National Bank (Book2Bank) en Plein 1 Bank, al werken actief samen met ondernemers.

MineralTree cijfers dat veel kleine bedrijven maken zo veel als 15 tot 20 betalingen per maand. “De controle gewoonte is nog in leven, goed en groeiend voor deze gemeenschap,” zei Krishna.

Een bedrijf dat de overstap heeft gemaakt naar elektronische betalingen is United Medical Credit, een bedrijf in Newport Beach, Calif., Dat de financiering van diensten voor electieve chirurgische procedures. United Medical maakt gebruik van City National’s versie van de MineralTree service. Het maakt gebruik van de dienst om fondsen aan chirurgen en artsen over te dragen ten behoeve van haar cliĆ«nten, het betalen van een vast bedrag van $ 125 per maand voor maximaal 125 betalingen.

We zijn het elimineren van fouten, het snijden van een time-out van het proces, en het waarborgen van bijna onmiddellijke levering van de middelen “, zegt Matthew Libman, president van de Verenigde Medical. Voorafgaand aan het maken van de schakelaar, het betalingsverkeer waren veel ingewikkelder met de service van derden hij werd gebruikt. Wat meer is, als er een probleem of een probleem met een betaling, zijn team erachter komt vrijwel meteen. “Wij hebben directe controle over dit,” zei Libman.

Op dit moment wordt MineralTree dienst beperkt tot de drie regionale banken die ik heb genoemd. Maar is het misschien de moeite waard om uw eigen bank of het nu het ontwikkelen van soortgelijke diensten voor kleine bedrijven.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen