Misfit kondigt lage kosten Flash Link draagbaar voor $ 19,99, druppels prijs op Shine en Flash

Ik raad vaak Buitenbeentje wearables, ofwel de Shine of Flash, aan degenen die geïnteresseerd zijn in het uitproberen van een draagbaar apparaat zijn, maar zijn er niet van overtuigd dat ze nodig hebben om meer dan $ 100 te besteden voor een accessoire.

Vandaag, Misfit kondigde haar derde product in de Misfit familie van wearables, de Misfit Flash Link, samen met Link software voor de nieuwe Flash-Link en bestaande Flash.

In aanvulling op de nieuwe hardware en software producten, is Misfit nu de verkoop van de Misfit Shine voor $ 69,99 en Misfit Flash voor $ 29,99. Deze werden eerder geprijsd op respectievelijk $ 99,99 en $ 49,99, dus dit zijn aanzienlijke prijsverlagingen. Ik heb een Flash en ben blij met de functionaliteit.

De Misfit Flash Link ziet eruit als een Flash of Shine met de traditionele Misfit knop look en CR2032 vervangbare knoopcel batterij met lange levensduur binnen. Het zal beschikbaar zijn in onyx, vorst, rif, en Coca-Cola rood voor slechts $ 19,99.

Wearable tech, van Google Glass tot Fitbit, Jawbone en andere apparaten, is het vergaren van veel aandacht. Hier is wat ons te wachten voor de industrie.

De Flash Link pakket omvat de Flash Link en een sluiting. De sport band is niet opgenomen in de retail-pakket, maar kan afzonderlijk worden aangeschaft voor $ 9,95. Als je de sport band wilt, dan kan je gewoon wilt de Flash-product te kopen.

U kunt uw stappen volgen, verbrande calorieën, afgelegde afstand, en slapen details met de Misfit Flash Link. De batterij moet u duren ongeveer zes maanden, wat maakt dit een draagbare dat is gemakkelijk op te zetten en vergeet. Het is waterdicht tot 30 meter ook.

Deze website had een kans om wat tijd door te brengen met de nieuwe Flash Link en postte een preview-hands-on video.

(Buitenbeentje)

De Misfit app is beschikbaar voor iOS en Android en het wordt gebruikt om de door uw Misfit wearable verzamelde gegevens te bekijken. Ook kunt u om vrienden toe te voegen en te concurreren met hen voor extra motivatie om te bewegen.

De nieuwe Link app kun je verbinden de Misfit Flash en Flash Link naar diverse spullen die u kunt bedienen met de knop op de Flash. Deze Link-software is momenteel alleen beschikbaar voor iOS-apparaten, maar een Android-versie is in ontwikkeling.

De Link-software kunt u een selfie starten, de controle van uw muziek, vooraf dia’s in een presentatie, in- en uitschakelen een Misfit Bolt gloeilamp, en verbinding maken met Nest, Spotify, en nog veel meer.

 de website Misfit dekking

Misfit kondigt de Flash: Kleurrijke $ 50 activiteit en slaap tracker voor de massa, misfit Flash and Technical stuk hands-on: betaalbare en comfortabele leven volgen; misfit Shine: een sexy glans aan wearable gezondheid toevoegen; Misfit lanceert wearables developer toolkit

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Misfit Flash Link

Misfit Link software