Mobiele operators: Maak je klaar voor de M2M explosie

Een rapport van marktonderzoekers Frost & Sullivan waarschuwt dat de exploitanten van mobiele netwerken moeten klaar voor de dag te zijn wanneer de machine naar machine (M2M) communicatie echt opstijgt.

M2M, of de ‘internet of things’, bestaat uit twee of meer objecten met elkaar praten online. De objecten gebruik maken van kleine sensoren om data, die kan worden omgezet in zinvolle grafieken en dashboards om bedrijven te helpen get real-time inzicht en weloverwogen beslissingen te verzamelen.

Bijvoorbeeld, kan een-M2M enabled thermometer te koppelen aan het systeem van de temperatuurcontrole op een metro, dan vertellen zetten de airco op een bijzonder warme dag.

Een ander voorbeeld van een M2M-applicatie die in de EU is ontwikkeld voor de auto-industrie is eCall. Dit initiatief gaat om het aanbrengen van alle nieuwe auto’s met een internet-enabled tracking-apparaat dat automatisch verbinding met de hulpdiensten in geval van een ongeval.

Maar landen in Europa zijn niet omarmen M2M-technologieĆ«n in hetzelfde tempo, op basis van de Frost & Sullivan rapport van de Europese Machine to Machine (M2M) Connectiviteit Outlook – Part 1.

“Op dit moment, de Scandinavische landen en het Verenigd Koninkrijk zijn degenen die meer klaar om in M2M te gaan lijken,” Saverio Romeo, Frost & Sullivan’s telecommunicatie en verbonden publieke sector industrie manager, vertelde de website.

Hij zei dat Duitsland was ook in een goede positie vanwege de sterke auto-industrie, terwijl de markten zoals Polen en Rusland waren zeker inhalen.

De M2M-markt zal naar verwachting 33 procent jaar-op-jaar tussen 2011 en 2016 groeien, volgens Frost & Sullivan, waarmee het totale aantal SIM-verbindingen naar 75 miljoen in 2016.

We gaan naar een internet van de dingen regio waar er object-to-object communicatie zal zijn “, aldus Romeo.” Dit is een gebied waarin je nodig hebt om daar te zijn en je moet voorbereid zijn op dit moment is er een explosie .

Echter, voor de sterke stijging optreedt, moet de consument voortgezet onderwijs, en Frost & Sullivan stelt dat telco’s moet blijven consulting diensten aan use cases bouwen en definiĆ«ren een aanvaardbaar rendement op beleggingen.

Romeo zei M2M winst voor mobiele operators zouden komen van de ontwikkeling van toepassingen en diensten, in tegenstelling tot het leveren van de verbinding zelf.

Deze toepassingen en diensten waren waarschijnlijk worden ontwikkeld voor de gezondheidszorg, productie en consumentenelektronica, zei hij, en er zou ook een constante vraag voor de bewaking en de detailhandel op afstand zijn.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Het maken van geld van M2M