Mobiele oplossing drijft SMB retail loyaliteitsprogramma’s

Een nieuwe service, MercuryLoyalty, maakt gebruik van gsm-nummers te laten kleine en middelgrote retailers verzamelen inzichten van klanten dat ze anders niet in staat zijn om te verzamelen.

De service, aangeboden door Durango, Colo.-gebaseerde software-ontwikkelaar Mercury is bedoeld om de traditionele methoden die kleine detailhandelaren gewoonlijk gebruikt om aankopen van de klant, zoals papier-kaart-punch methoden te volgen te vervangen. De eigenaar van de winkel of manager in principe mensen te stimuleren aan te melden (als ze willen) door ze een tekst. Zodra een profiel is aangemaakt, kunnen toekomstige aankopen worden gecrediteerd en bijgehouden door het verzamelen van het nummer van de persoon. (De werkwijze wordt hieronder uitgelegd.)

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen