Mobile of anders: Waarom omni-channel is uw enige hoop

Een van de heetste buzzwords in business strategie is “omni-channel.” Het idee is dat de klanten zijn zo mobiel en zo actief dat het nodig is om hen te bereiken op hun eigen voorwaarden –whether dat is in een brick-and-mortar winkel, via een desktop-gebaseerde website, via een mobiele app, of ergens anders de klant zou kunnen evalueren van zijn of haar keuze of het maken van een aankoop beslissing.

Het idee van het bereiken van klanten op de weg is niet nieuw. In feite is het een positieve middeleeuws. Het begon met de nederige flyer. Al in 1498, drukker Aldus Manutius creëerde een brochure van de documenten die hij produceerde. In 1667, een Engels tuinman genaamd William Lucas verspreid een gedrukte prijslijst van planten en zaden.

In 1744, good ol ‘Ben Franklin kreeg in de handeling, het publiceren van een catalogus van de beschikbare volumes van zijn Library Company of Philadelphia (die nog steeds rond om deze dag). Als je ooit wilde weten waarom, tot op de dag, kunt u terugkeren de meeste aankopen en krijg je geld terug, dank ol ‘Ben. Hij wordt gecrediteerd voor het eerste gebruik van ‘tevredenheid gegarandeerd. ”

Aaron Montgomery Ward en Richard Warren Sears behoorden tot de eersten om te profiteren van nieuwe infrastructuur ontwikkelingen zoals het postsysteem en spoorwegen. Tegen het einde van de 19e eeuw, zowel de Montgomery Ward en Sears catalogi bereikt meer dan 500 foto laadde pagina’s, die alles verkopen van lepels tot woningbouw kits.

Velen van ons herinneren opgroeien kijken naar commercials Hawking producten op tv. Sommigen kunnen zelfs denken aan de gemeenschappelijke “laten zes tot acht weken voor de levering” disclaimer dat bijna elke sterk bevorderd mail-order product uitgevoerd als zijn slogan.

Zes tot acht weken! Kun je je voorstellen? Hoe de tijden zijn veranderd!

Vandaag, in de Verenigde Staten zijn de schattingen van het bereik Amazon Prime’s in de Amerikaanse huishoudens variëren 20-25 procent. Elk van deze huishoudens betaalt een bescheiden jaarlijkse vergoeding om ervoor te zorgen dat de goederen bijna altijd komen binnen twee dagen met gratis verzending. Heck, voor een paar extra dollars, het product kan er de volgende ochtend.

Het is zelfs niet nodig om te rijden door de stad naar een film meer te huren. Courtesy of Netflix, hebben we uitgegroeid tot verwachten te kiezen wat we willen film, en bekijk het op elk moment die we willen, waar we willen – zelfs op onze telefoons. Niet eens get me begon op binge-watching hele tv-serie.

Consumenten verwachten moment, wat betekent dat de uitdagingen waar bedrijven vandaag de dag zijn enorm. Niet alleen moeten ze hun core business praktijk recht, ze moeten ook in staat zijn om kopers overal te bereiken, direct, met 100 procent beschikbaarheid, op een manier die is overtuigend, makkelijk te begrijpen, en zeer flexibel.

Daarnaast moeten bedrijven in staat zijn om producten en diensten in een snelle reactie op van alles, van stilistische grillen toe te voegen en aan te passen aan de ketting problemen als gevolg van plotseling geopolitieke conflicten te leveren. Bedrijven moeten niet alleen alles voor iedereen zijn, ze moeten ook in staat zijn om alles aan iedereen.

De beste zakelijke leiders gebruiken tech als een van hun belangrijkste hefbomen voor innovatie en verandering te rijden. Hier is de wijsheid om het te laten gebeuren.

Dat natuurlijk brengt ons naar mobiel, die hoog op de prioriteitenlijst moet zijn, zo niet helemaal bovenaan.

Voor de rechtvaardiging, hoeven we alleen maar te kijken naar Walmart, dat bastion van de brick-and-mortar detailhandel. Laatste Thanksgiving, tijdens de zogenaamde “Black Friday” en “Cyber ​​Monday” periode variërend van 28 november tot 1 december 2014, winkelend publiek keek op de website van Walmart 1,5 miljard pagina’s. Dat is verbazingwekkend al op zijn eigen, maar overweeg dit: 70 procent van het verkeer afkomstig van mobiele apparaten.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Digitale marketing bedrijf Criteo (die, toegegeven, misschien een beetje bevooroordeeld omdat hun bedrijf is de verkoop van digitale advertenties) beweert dat 40 procent van alle e-commerce transacties worden uit op mobiele apparaten aan het einde van 2015.

Statistica, daarbij verwijzend naar Gartner en Goldman Sachs, schat dat de totale wereldwijde mobiele transactievolume zal meer dan verdubbelen in 2017, van $ 352.000.000.000 in 2014 tot maar liefst $ 721.000.000.000 in 2017.

Het schrijven van hier op de website, Drew Turney een overzicht van de digitale transformatie in een korte paragraaf

Het algemene idee is dat bij het overwegen van hoe klanten, gebruikers en belanghebbenden zal interactie met je online, neem aan dat ze doen dat vanaf een mobiel apparaat vaker en in grotere aantallen, dan zit aan een bureau in de voorkant van een PC met behulp van een mainstream web browser.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Welkom in de toekomst. Is uw bedrijf er klaar voor?

By the way, ik doe meer updates op Twitter en Facebook dan ooit tevoren. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz en op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek