MPS Een van de Top 4 IT-trends voor 2012 in Australië / Nieuw-Zeeland

Doc neemt een globale visie, met name als het gaat om Managed Print Services, die lijken te worden opstijgen over de hele wereld. De nieuwste trends en voorspellingen te komen voor International Data Corporation (IDC) en focus op de Australië / Nieuw-Zeelandse markt.

De Australië en Nieuw-Zeeland (ANZ) ICT-infrastructuur markt zal worden gekenmerkt door veranderende prioriteiten investeringen als gevolg van de economische omstandigheden, volgens de laatste voorspellingen van IDC Australië.

IDC Australische senior analist, Trevor Clarke, zei in een verklaring dat, terwijl de Australische markt is bestand tegen de economische ellende van andere regio’s, het is niet immuun en bedrijven zullen waarschijnlijk hun weddenschappen af ​​te dekken bij het investeren in ICT-infrastructuur van dit jaar.

De volgende staat voor de top 4 sleutel ANZ infrastructuur voorspellingen van IDC voor 2012

1. Android-smartphones zal dan Apple iOS te nemen in 2012

2012 wordt de weg geëffend voor een intense client-besturingssysteem (OS) strijd om de smartphones.

2. Apple iPad zal zijn dominantie in de media tablets markt te behouden

Apple zal de nummer een plek, ondanks Android groeit in een sneller tempo van 36,2 procent jaar-op-jaar (joj) met iOS tailing op 8,8 procent op jaarbasis groei vast te houden.

3. Windows 8 zal helpen de pc-markt blijven veerkrachtig in 2012 en daarna

De release van Windows 8 in de tweede helft van 2012 zal in gang gezet de uitbreiding van personal computing dan conventionele platformen en form factors, terwijl ook het aanwakkeren van zakelijke mobiliteit.

4. 2012 zal het jaar channel partners nemen Managed Print Services op de MKB-markt

Channel partners zal de penetratie van Managed Print Service (MPS) in het midden- en kleinbedrijf (MKB) te verhogen. IDC verwacht dat MPS de omzet stijgen met 15 procent in 2012.

Voor de overige top tien, zie het volledige artikel van Computerworld.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; telco’s; Refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper pricing beslissing; Innovatie;? Domino’s partners met Flirtey voor pizza drone levering

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper prijsbeslissing

? Domino’s partners met Flirtey voor pizza drone levering