NetJets te Aircell in-flight Wi-Fi service te installeren om zaken vloot

In-flight Wi-Fi wordt steeds meer een voorwaarde op commerciële vluchten, maar het is verbazingwekkend dat er meer business-gerichte vloten niet zijn krijgen dezelfde behandeling. NetJets is het nemen van een aantal initiatieven en het brengen van Wi-Fi om een ​​aantal van zijn vliegtuigen binnenkort.

NetJets heeft momenteel meer dan 800 vliegtuigen in zijn arsenaal, maar slechts 250 van de vliegtuigen met mid- tot grote hutten worden steeds uitgerust met Wi-Fi eerste. De dienst zal uiteindelijk worden uitgerold naar de gehele vloot. Installaties zijn ingesteld om te beginnen deze maand (vermoedelijk zijn ze nog steeds over juli), maar een einddatum is nog niet gegeven.

Met Wi-Fi-toegang lijkt noodzakelijk in deze tijd voor een ondernemer, zo lijkt het logisch dat deze functie beschikbaar in de prive-vliegtuigen zijn. Een lange vlucht is de perfecte tijd om werk … of op zijn minst een Hulu pauze.

 dekking op de website

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Aircell het aanbieden van gratis in-flight WiFi op de HTC HD2 voor zes maanden, US Airways naar Gogo in-flight internet te lanceren volgend jaar; Delta rolt Wi-Fi aan de overkant van de Amerikaanse vloot; Zune Inflight Radio geboekt met United Airlines, Virgin America uitdelen gratis vluchten voor mensen met Twitter ‘Influence

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia