New York Times memo: We zijn “niet een krant bedrijf”

Soms hele sectoren hebben om zichzelf te transformeren. Dat is wat er gebeurd is met de computer industrie als het geconfronteerd met de uitdaging van de microprocessor / PC revolutie. Deze mand van goedkope technologieën groeide uit tot de computer (en software) bedrijven uitdagen. Het verstoorde honderden bedrijven. Zelfs IBM nauwelijks weten te overleven;. Het duurde Lou Gerstner, hoofd van IBM, bijna tien jaar aan IBM te transformeren van ‘s werelds grootste computerbedrijf “in”‘ s werelds grootste computer services bedrijf;. Het is niet een semantisch onderscheid, het is een vitale . onderscheid en dat is wat de krant bedrijven nodig hebben om te doen, moeten ze om de overgang naar nieuwsdiensten ondernemingen; papier of elektronen moet het niet uit hoe het nieuws wordt geleverd toch zoveel krant mensen – en ik weet dat veel – nog steeds.. zien zichzelf als het werken voor een krant vennootschap;. Nou, het lijkt erop dat de penny heeft eindelijk afgezet bij de New York Times.

wij zijn een nieuws bedrijf, niet een krant bedrijf. We zijn toegewijd aan het aanbieden van onze consumenten onze content waar en wanneer ze willen en zelfs op manieren die zij misschien niet voor ogen had – in print of online – via de kabel of mobiel – in tekst, afbeeldingen, audio, video of zelfs live evenementen;. Door onze kwalitatief hoogwaardige journalistiek, we hebben zeer krachtige en vertrouwde merken die goed opgeleide, welgestelde en invloedrijke publiek aan te trekken. Deze doelgroepen zijn een ware concurrentievoordeel als we in een steeds meer digitale wereld.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro