Nieuwe agentschap met funky naam wil de federale overheid IT flexibeler te maken

De Amerikaanse General Services Administration heeft een nieuwe eenheid, 18F, die aandringt op agile software development praktijken in de grootste bureaucratie van de wereld – de federale overheid. De vraag is, kan de staart Wag the Dog? Kan een kleine, vastberaden feisty agentschap introduceren agile principes om de ontwikkeling en inkoop binnen een $ 82 miljard per jaar IT-kolos te begeleiden?

18F, een digitale diensten bureau en technologie incubator binnen de General Services Administration, trekt haar expertise van het presidentiële Innovatie Fellows programma en een digitale levering team. Het bureau is vernoemd naar zijn adres, op 18 en F straten in Washington, DC “We zijn doeners, gerekruteerd uit de meest innovatieve hoeken van de industrie en de publieke sector, die over ‘hacken’ bureaucratie gedreven om de efficiëntie, transparantie te rijden zijn, en besparingen voor de overheid en het Amerikaanse volk “, aldus de website van het agentschap.

In een recente post, FedScoop’s Billy Mitchell gemeld op een recente toespraak van Greg Godbout, directeur van 18F, die 18F’s missie geschetst om radicale veranderingen door te voeren om goed-verschanste en kostbare IT-praktijken binnen overheidsinstanties. Terwijl hij wordt als volgt geciteerd

“Het centrale doel is om als een agile coach of een solution architect, om te kijken naar software in de federale overheid en gaan, ‘Whoa, whoa, whoa. We gaan brengen in een ontwerp-thinking team voor het eerst. Voordat we naar inkoop met deze, gaan we echt zorgen dat we op zijn minst soort op het krijgen van dit recht. Oh, en door de manier, alle contracten je gaat om deel te nemen in gaan zorgen voor draaipunten en zorgen voor echte agile werk te komen.

Het agentschap zegt dat haar missie is om “samen te werken met agentschappen van hoge kwaliteit in-house digitale diensten met behulp van agile methodieken ontwikkeld door top-technologie startups te leveren, snel kunnen worden ingezet werkende prototypes met behulp van lean principes opstarten om een ​​gewenst product in de handen van de klant sneller en” bieden digitale hulpmiddelen en diensten die resulteren in het hergebruik en besparingen rijksbrede, waardoor agentschappen te herinvesteren in hun core-missies.

18F voegt eraan toe dat het verstrekken van hands-on consulting diensten aan federale programma managers en andere leiders die hulp bij het ontwerpen en beheren van software acquisities die de ontwikkeling van technieken zoals agile, mager, en open source te gebruiken nodig.

De enorme, uitgestrekte federale overheid met zijn talloze legacy-systemen is zeker ferrtile grond voor agile praktijken. 18F is een stap in de goede richting.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis