Nieuwe Asus ZenFone Max handset verdubbelt als een oplader voor andere apparaten

Asus heeft een nieuwe Android-telefoon op de manier waarop die moet een beroep op degenen die hun toestel moeten meer dan een hele dag duren op een enkele lading. Dubbed de Asus ZenFone Max, de telefoon heeft een enorme batterij binnen met een unieke twist: je kunt andere telefoons, tablets of accessoires te laden met het.

Asus kondigde de ZenFone Max deze week op een New Delhi persevenement, wervend interne 5000 mAh batterij van de telefoon.

Ter vergelijking, de Samsung Galaxy S6 maakt gebruik van een 2600 mAh accu, terwijl de accu binnen Apple’s iPhone 6 Plus heeft een capaciteit van 2915 mAh.

Hoewel Asus niet verwacht run-tijden voor zijn nieuwe ZenFone Max niet gedeeld, moet de telefoon gemakkelijk duren twee dagen bij normaal gebruik. Of je kan het gebruiken om af van de batterij in een ander apparaat, het krijgen van een paar extra uur uit een metgezel tablet of Bluetooth-koptelefoon, bijvoorbeeld.

Afgezien van de grote batterij, is er weinig hier dat opvalt, dit is in wezen een mid-range telefoon ten opzichte van de reeds beschikbare ZenFone 2, die begint bij $ 299.

De nieuwe Max model draait op een energie-efficiƫnte Snapdragon 410 processor en 2 GB geheugen. Asus heeft niet gedeeld de oplossing van het 5,5-inch display, dat is waarschijnlijk een 720p-scherm op basis van de keuze van de processor. De Max heeft een 13 megapixel f / 2.0 achterste camera met laser auto-focus, echter, en een 5 megapixel front image sensor.

Prijs en beschikbaarheid zijn nog niet bekend, maar als ze zijn, kunt u wedden Asus zal worden gewezen op de grote batterij bang je krijgt voor je geld.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro