Nieuwe website hoopt de Federal datacenter consolidatie proces te verbeteren

Van achter de Amerikaanse regering opdracht datacenter sluitproces sinds de eerste aankondiging van het duidelijk is dat een van de dingen die heeft ontbroken was een centraal clearinghouse voor informatie over de agentschappen over hoe om te gaan over het consolidatieproces in een soort van gestandaardiseerde wijze. Blijkbaar is dit heel duidelijk is geweest om de leverancier gemeenschap, maar ook, en een aantal leveranciers met een aandeel in het datacenter consolidatie bedrijf, zoals NetApp, Knight Point, Riverbed en Thundercat hebben gekregen achter een nieuwe website die is ingesteld om een ​​te bieden beetje begeleiding en techniek voor een effectieve datacenter consolidatie.

De website http://www.FDCCIConnect.com bevat een aantal documenten dat kan worden gebruikt om de voortgang van een consolidatie-inspanning evalueren en hoopt een groot aantal gebruikers van de Federal datacenter teams aan het consolidatie-inspanning aan te trekken bouwen van een levensvatbare birds-of-a-veer soort gemeenschap.

Ik zou echt graag zien dat deze site succesvol te zijn. Er is aanzienlijke waarde in het leren van de ervaringen van anderen die werkzaam zijn in de zeer specifieke gebied van datacenter consolidatie voor de federale overheid. Bijna alle van de kwesties geconfronteerd door de teams omgaan met dit eerste ronde van consolidatie-inspanningen zullen van toepassing zijn op de huidige consolidatie en de sluiting proces en te profiteren van de ervaringen van degenen die ons zijn voorgegaan worden kan alleen maar ten goede komen aan de overheid IT mensen die zijn gewoon nu bedelen de planning en evaluatie van hun datacenter consolidatie en sluitingen.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip