Nokia Maps kan mapping en GPS-navigatie te geven over nieuwe Amazon Kindle Fire

Gisteren hoorden we dat het, Kindle Fire was uitverkocht, terwijl Amazon is het maken van een aankondiging aan het eind van volgende week, waarschijnlijk voor de volgende Kindle Touch en de Kindle Fire. Een ander gerucht verscheen gisteravond waarin staat dat Nokia Maps komt naar de Amazon Kindle en als je te herinneren, is Microsoft’s Bing Maps aangedreven door Nokia Maps en NAVTEQ, zodat het de relatie tussen Microsoft en Amazon lijkt groeit een beetje sterker. De Kindle Fire wordt aangedreven door Android en tot nu toe zagen we alleen Nokia Maps op Symbian, MeeGo en Windows Phone-apparaten, zodat dit nieuws dat het kan komen om Android is heel interessant.

De Google Nexus 7 wordt geleverd met GPS en ondersteuning voor Google Maps, dus het is logisch dat de nieuwe Kindle Fire gelanceerd met een GPS-navigatie-oplossing die het een nog aantrekkelijker apparaat zou moeten maken. Als Amazon kan ook starten met een mooie auto montage oplossing, kunnen ze de markt van de nieuwe Kindle Fire als een in-car navigatie-apparaat, evenals een ebook reader en multimedia-machine.

Ik heb een Nokia Maps fan al jaren en vaak reizen buiten het land met een Nokia smartphone voorgeladen met de kaarten van dat land. Ik zou graag de nieuwe Kindle Fire support offline GPS-navigatie met de mogelijkheid om kaarten preload voor landen, zodat je het apparaat zonder een actieve verbinding kunnen gebruiken zien. Nokia Maps is de beste dienst die Nokia ooit heeft gemaakt en het brengen van deze bevoegdheid aan de Amazon Kindle is een belangrijke deal. Houd in gedachten, op dit moment is dit allemaal gewoon een gerucht en we zullen moeten wachten tot volgende week voor meer informatie over de volgende Kindle Fire horen.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië