Oeps! Nieuwe iPad valtest

Raad eens wat er gebeurt als je gevoelige elektronische apparaten te nemen en drop ze op de grond? Ze breken!

Volgens de after-sales garantie stevige SquareTrade de nieuwe iPad is net zo kwetsbaar is als de iPad 2, maar het lijkt erop dat het display is gevoelig voor verbrijzelen meer spectaculair bij een val.

Hier is een video van de valproef vrijgegeven door het bedrijf

Volgens SquareTrade de iPad 2 was 3,5 keer meer kans te worden beschadigd in vergelijking met de eerste generatie iPad, een vordering op grond van 50.000 iPads onder zorgplannen van het bedrijf. Eerste jaar breuk gegevens voor de iPad 2 werd op 9,8 procent te zetten, met 1 op de 3 iPads breken over een periode van 3 jaar. Het bedrijf heeft nog niet alle gegevens op de nieuwe iPad, maar verwacht dat de nieuwste telg van Apple net zo kwetsbaar is als het oudere model zal zijn.

Ik ben niet verbaasd dat er iets zo dun en zo strak verpakt als de iPad breekt wanneer hij de grond raakt. Sterker nog, ik ben verbaasd dat een val van heuphoogte op de achterkant van het apparaat niet breken. Ook denk ik dat een val op een rand of hoek van het apparaat is meer dan waarschijnlijk een plat vallen op de rug of de voorzijde van de tablet.

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Android lockscreen bypass: Google patcht lek op de Nexus 5X telefoons

Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren, veiligheid, Android lockscreen bypass: Google flarden fout op de Nexus 5X telefoons