Office 365 updates beginnen te sijpelen via Microsoft’s line-up

Er is een vierde kwartaal Office 365-update van de tap van Microsoft, zoals ik al eerder heb geblogd. Een paar van de betreffende stukken en onderdelen zijn begonnen vallen in plaats van de afgelopen week of zo.

Exchange Online – die samen met SharePoint Online en Lync Online omvat de Office 365 bundel van Microsoft-cloud gehoste servers die concurreert met Google Apps – krijgt een nieuwe Office Web Apps-functie. The Exchange team geblogd over de komende tweak in een nieuw bericht op 31 oktober (Office Web Apps zijn de webified versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote.)

Hier is het team van de beschrijving van wat er op de tap

We zijn verheugd om een ​​update van OWA in Exchange Online, die nu integreert de Office Web Apps in de bijlage voorbeeldweergave ervaring voor Word, Excel aan te kondigen, en PowerPoint-bestanden! Samen met een aanhoudende PDF-ondersteuning, dit betekent Exchange Online-gebruikers krijgen high-fidelity previews van Office-documenten op het web, in precies hetzelfde formaat ze zijn gemaakt. WebReady Document Viewing is perfect voor snelle document previews en als je nodig hebt om een ​​document te bewerken kunt u eenvoudig het bestand op uw bureaublad Office-client van de Office Web App te openen door middel van een enkele klik.

Ik heb Microsoft ambtenaren meerdere malen gevraagd of er andere Exchange Online verbeteringen komen dit kwartaal, maar geen woord terug ontvangen.

Op 1 november, Microsoft ook ter beschikking gesteld (alleen in beta vorm, maar) de beloofde Office 365-integratiemodule (OIM) om zijn Small Business Server 2011 Essentials product. SBS 2011 Essentials, het product voorheen bekend onder de codenaam ‘Aurora’, is een hybride cloud-lokale server voor kleine bedrijven die Microsoft maakte algemeen verkrijgbaar in juli 2011. OIM is wat maakt het product een “hybride”. Ik heb de Softies nog niet terug gevraagd wanneer zij verwachten dat de definitieve versie van OIM beschikbaar te zijn, geen woord.

Door het installeren van OIM, kunnen SBS 2011 Essentials gebruikers zich abonneren op Office 365 of de server configureren om te werken met een bestaand Office 365-abonnement, voer Office 365 beheerstaken uit een dashboard en nog veel meer.

Vorige week, Microsoft uitgerold het vierde kwartaal-update voor haar Dynamics CRM-aanbod (zowel de Microsoft-hosted CRM Online en de on-premises Dynamics CRM-product). De Q4 Dynamics CRM Online-update integreert CRM Online met Microsoft’s Office 365 suite. Het voegt ook Salesforce / Facebook-achtige ‘activiteit feeds “naar Microsoft’s CRM product, samen met een aantal andere nieuwe functies.

Terwijl op het onderwerp van Microsoft en de cloud, het is ook vermeldenswaard dat Microsoft is een van de nieuwe leden van SafeGov.org, een nieuwe online forum consortium dat zich toelegt op het bevorderen van “een discussie rond veiliger, veiliger en verstandiger cloud-oplossingen in het openbaar sector.” Andere partners in het nieuwe forum, met live ging op 1 november, zijn de Chertoff Group, Civitas Group, Harris Corporation, Juniper Networks, KE & T Partners, L3 Stratis, Lockheed Martin, Peerstone Research, Ponemon Institute, SANS Institute en Smarsh.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september