Online shopping ‘onbehagen’ met buitenlandse valuta’s

We hebben het allemaal gedaan.

We hebben allemaal te vinden een product online we echt leuk vond, naar beneden keek, zag de prijs in een vreemde valuta, en aarzelde.

Hoeveel is dat? Zullen ze het schip het zelfs voor mij? En hoeveel zou dat kosten? Waar is deze winkel in de wereld, precies?

De opkomst van e-commerce moest inluiden in een tijdperk van randloze winkelen. Terwijl het internet winkels van de wereld slechts een klik verwijderd heeft gemaakt, is het niet gelijkmatig vertaalde de taal, valuta en de scheepvaart zorgen dat het kopen van hen minder dan inspirerend.

Taal? Nou, ze zijn er mee bezig.

En de scheepvaart is altijd mogelijk, hoewel het een aardige cent zou kunnen kosten.

Maar munt? Zijn we echt nog steeds problemen ondervindt bij het vertalen van de detailhandel de prijzen op het internet?

Schokkend, ja.

Volgens een recent onderzoek in opdracht van E4X (de Amerikaanse wereldwijde betalingen provider eigendom van Cambridge Mercantile Group), de meerderheid van de online shoppers de voorkeur aan lokale valuta prijsstelling en zijn nadelig is voor USD-only prijzen – nog retailers groot en klein blijven deze onopgelost laten.

Het laat zich raden wat er daarna komt: “aanzienlijke” verloren inkomsten, volgens de enquête. Met meer dan $ 1 biljoen aan wereldwijde e-commerce verkoop, kon de inzet niet hoger zijn. (Dat zegt een bedrijf dat munt prijsstelling diensten aanbiedt, hoe dan ook.)

Toch, als consument zelf, moest ik een beter begrip van deze e-tail disconnect. We hebben het allemaal meegemaakt uit de eerste hand, dus wat geeft?

E4X’s Dana Nino toegegeven mij.

Is dit een gebruikersinterface probleem? Ik kan mijn hoofd rond deze lijn van denken, deze notie dat het aanvaardbaar is om de wereld te verkopen zonder het doen van de fundamentele taak van hen te vertellen hoeveel het kost niet.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

DN:. Veel van de grote e-commerce handelaars we zouden werken, zijn er nog veel van hen in de mentaliteit dat, “We prijs in Amerikaanse dollars We hebben de gegevens niet te bewijzen aan de financiële afdeling hebben de gevolgen [van het gebruik van lokale valuta] Onze boeken zijn gemakkelijk,.. het is allemaal in Amerikaanse dollars we weten dat het de voorkeur verdient [lokaal prijs], maar we hebben geen gegevens “. We hoorden dat over en voorbij.

Dat is hoe dit tot stand is gekomen. We besloten om een ​​grootschalig onderzoek van de buitenlandse online shoppers doen – in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Australië en Canada, de belangrijkste markten voor wereldwijde expansie [voor Amerikaanse retailers] – en vroeg allerlei vragen met betrekking tot het volgende hoofdonderwerp: do u liever de prijs in uw eigen valuta, en hoe dat van invloed op uw gedrag?

Het brak in vijf hoofdgebieden.

Een daarvan is verloren sales. In principe zal mensen winkelen op de site van een handelaar – een Amerikaans merk, bijvoorbeeld – ze zien dat USD prijsstelling, verlaat de site en ga naar een andere lokale site die dat merk en product in hun eigen valuta en kopen. Zesentachtig procent [van de mensen] in de Britse dat te doen. Dat is enorm.

Omrekeningskoersen is een andere grote. Hoe is het van invloed klanten het verlaten van de site? Anytime ze uw site te verlaten, is er de mogelijkheid voor hen niet om terug te komen. Als de producten zijn geprijsd in Amerikaanse dollars, zijn shoppers verlaten van de site, het controleren van wisselkoersen op XE.com of zoiets, en er is een drop-off en breuk in de stroom. In het Verenigd Koninkrijk, 65 procent van de mensen zeggen dat, voordat ze een aankoop doen, dat ze het verlaten van de site [om te berekenen of een vergelijking te winkelen]. Dat verontrust de marketingafdeling.

En dan is er nog het webverkeer. We vroegen hoe waarschijnlijk mensen waren naar de site dat is alleen in US dollars te herzien. Zevenenvijftig procent in Duitsland zei dat ze het onwaarschijnlijk dat een site alleen geprijsd in US dollars opnieuw waren.

ZD: Het lijkt allemaal … voor de hand. Hoe is het onderzoek werd door handelaren ontvangen? Zij zijn uw potentiële klanten, na alles.

DN: Het is zeker wat de handelaren vroegen. We publiceerden alleen deze twee weken geleden, maar nu hebben ze de gegevens. Typisch, het is grote handelaren die US-dollar-centric. Veel klanten zullen nog steeds betalen [in vreemde valuta’s], maar ze kunnen niet terug te komen of breng zo veel.

ZD: Is het een schok om dit nu uit te zetten? Het is 2013 – we hebben real-time data, 3D-printing en zelfrijdende auto, maar we kunnen niet lijken te eenvoudige wiskunde te doen op het moment van verkoop.

DN: Het is een schok! Er was een gevoel als, echt? Dit is een no-brainer. Maar als je denkt aan een koopman waar elke kleine beslissing op een site moet vijf departementen ‘buy-in hebben – vooral als het een naamloze vennootschap – je begint te begrijpen waarom we hier zijn.

En er was echt geen gegevens. Al deze betaling bedrijven die allerlei onderzoeken te doen op mobiele betalingen en dat alles, maar er was niets over de prijsstelling.

ZD: Kunt u anekdotes uit het onderzoek te delen? De gegevens zijn interessant, maar ik ben benieuwd wat het winkelend publiek moest eigenlijk zeggen over.

DN: Ze zouden dingen als zeggen: “Als een handelaar niet lokaal heeft de prijs, en ze hebben niet het belang van de prijzen ter plaatse te krijgen, dat ze ons niet te krijgen.” Of ze denken dat de verzendkosten krijgt verknald.

Een andere persoon zei dat ze een hogere kans op extra, verborgen kosten verwacht. We hebben dat [feedback] meerdere keren.

Er is een algemeen onbehagen daar, ze weten niet zeker wat ze zullen zien op hun creditcard. En dan zijn er accijnzen worden geheven.

ZD: Als u een detailhandelaar bent, doe je het risico een deel van de reputatie van uw merk door niet tegemoet te komen aan deze shoppers?

DN: Er is ook de kwestie van de algemene comfort niveau met het merk en de site. In het algemeen, er is dat onbehagen. Tachtig-iets procent van de mensen over de hele linie zijn niet comfortabel. Dat vertaalt zich naar het merk. Of je zet hem in een positieve: vertalen in globale munt, wordt u gezien als meer in harmonie met uw lokale klanten.

ZD: Iets dat ik altijd heb afgevraagd was de werkelijke prijzen. Ik heb vaak winkelen bij buitenlandse winkels en een product voelde schrikbarend duur – met andere woorden, veel duurder dan zelfs een wisselkantoor mogelijk zou maken. Hebt u een disconnect daar gevonden? Persoonlijk, is het zeker houdt me van het winkelcentrum bij buitenlandse winkels.

DN: Sommige handelaren alleen maar zeggen: “Ik moet $ 50 voor dit overhemd, maar vertalen in yen.” Maar ook andere handelaren zal worden gekeken naar hoeveel aanvaardbaar is [voor een shirt] ter plaatse.

Veel handelaren denken over de negatieve, ze willen het prijs in een hoeveelheid die aanvaardbaar is. Maar aan de andere kant, het is waar – je zou meer moeten betalen omdat ze in een andere markt zijn de tarieven voor een sjaal. Het kan effecten hebben op beide zijden. In het algemeen handelaren gewoon een US-dollar prijs en hebben ons converteren op basis van de US-bedrag dat zij willen.

Er is nog steeds een perceptie van de wereldwijde consumenten dat, als ze het kopen van een Amerikaans merk, er is een besef van de prijs in Amerikaanse dollars. Er is een theorie dat u uw product anders kan de prijs op verschillende plaatsen, omdat er minder of meer beschikbaarheid marge in sommige gebieden. Gaat u te ronden?

ZD: Op welk punt we stoppen met het afschrijven van buitenlandse aankopen op deze manier? Het internet wordt verondersteld vlak te zijn, maar we benaderen nog steeds de prijs van buitenlandse goederen met meer clementie dan kunnen wij lokaal aan te schaffen. Ik denk aan het kopen van goederen van Zürich, waar de prijzen van goederen weerspiegelen de hoge kosten van die er wonen. Je kunt niet het gevoel dat de basis van uw kelder in Omaha.

DN: Het is waar. Een heleboel keer de handelaar is clueless over wat de consument ziet als eindresultaat. [In een bepaalde prijs] is er de kaart-vereniging marge, de [betaling] processor marge … wat is precies de uiteindelijke kosten? Er kan enige mysterie. Veel handelaren hebben geen idee wat ze betalen voor buitenlandse valuta.

ZD: Wat is de volgende stap? Hoe alomtegenwoordig is lokaal prijzen op het internet vandaag de dag?

DN: De meerderheid van de grote retailers volledig te krijgen en nu al aan het doen zijn. Maar 15 tot 20 procent [van de Amerikaanse retailers] nog steeds de prijs in US dollars. En er is veel discussie rond best practices, en het omgaan met de dag-tot-dag prijzen schommelingen – bijvoorbeeld, doe kleding bedrijven niet willen veranderen prijzen. Er zijn dus heel wat vragen rond dat.

En dan als ze eenmaal beginnen met het nemen van de lokale valuta, kan het een nachtmerrie om het met elkaar te verzoenen zijn. Heeft u terugbetalen de klant als het tarief drastisch is veranderd? Ik weet het niet.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard