Open onderwijs kind best cyberverdediging

Ik heb een snel-to-be zes jaar oude Jack Russell Terrier die een gewoonte van op bijna elke hond we poot verleden blaffen tijdens onze wandelingen rond mijn landgoed heeft. Onnodig te zeggen, het is een schande elke keer dat ze dat doet, en mijn familie zou onvermijdelijk weg te kijken – het ontkennen van enig verband met mij of mijn hond – wanneer een blaffende razernij begint.

Maar, in plaats van sleepboot bij haar kraag en haar te verbergen voor het publiek, blijf ik haar bloot te stellen aan zo veel hondenrassen mogelijk – hoewel, natuurlijk, haar van mogelijke fysieke schade te beschermen tegen honden die kaken zijn groter dan haar hoofd.

Ik doe dat met de hoop dat ze zal een dag accepteren het feit dat er andere rassen in haar soort die er zijn, en uiteindelijk, leer naast elkaar bestaan ​​in harmonie met alle rassen – ook die met peuken die grappig ruiken.

Hoe is deze schijnbaar alledaagse fragment van mijn leven aan het thema onderwijs relevant? Ik zal het uitleggen…

Ik woonde een briefing gisteren, georganiseerd door de Vereniging van de Industrie van Singapore Telecommunications (ATIS), en hield om te observeren Wereld Telecommunicatie en Informatiemaatschappij Day, die wordt gevierd op 17 mei per jaar. Het thema dit jaar gericht op de bescherming van kinderen in cyberspace, en in zijn keynote, ATIS President John Shazell gesproken over de toenemende risico’s kinderen van vandaag gezicht toen ze venture in het World Wide Web.

Shazell noemt verschillende verontrustende statistieken die hij geruimd uit verschillende bronnen. Elk jaar, een op de vijf kinderen zullen worden gericht op een roofdier of pedofiel. Drie op de vier kinderen online zijn bereid om persoonlijke informatie te delen over zichzelf en hun familie in ruil voor goederen en diensten. Meer dan 60 procent van de kinderen en tieners praten in chatrooms elke dag, en 34 procent van de kinderen zeggen dat ze zijn slim genoeg om te weten hoe de ouderlijke controle-instrumenten gebruikt om hun online activiteiten te beperken omzeilen.

Meest verontrustend, 30 procent van de tienermeisjes zeggen dat ze seksueel lastig gevallen in een chatroom, maar slechts 7 procent vertellen hun ouders uit angst voor hun online toegang zal worden beperkt. In China, 44 procent van de kinderen zeiden dat ze waren online benaderd door vreemden, en 41 procent had een online vreemdeling gesproken over seks, of iets dat hen ongemakkelijk.

Pornografie, geweld, online fraude, cyberpesten en racisme – dit zijn enkele van de risico’s die jongeren vandaag de dag gezicht als ze surfen op het web, zei Shazell. En één van de dingen die ouders kunnen doen om hun kinderen te beschermen is het onderwijs, zei hij. “We moeten de belangrijke functie van de massamedia te erkennen en ervoor te zorgen dat het kind toegang heeft tot informatie en materiaal uit een verscheidenheid van nationale en internationale bronnen. Erkennen het recht van het kind op onderwijs.”

Ik voeg daaraan toe, ook dat het soort onderwijs aan de kinderen is net zo belangrijk.

Als je niet leven onder een rots in Singapore, zou je goed bewust van de controverse die was brouwen in de afgelopen weken met een vrouwengroep zijn. Ik zal hier niet de details te bespreken – het debat is al een hot topic waterkoeler zonder bijkomende bijdrage van mij – maar een van de vele pony problemen die zijn voortgekomen uit de controverse draaide rond een seksuele voorlichting programma.

Het belangrijkste punt van geschil hier richt zich op hoe sommige leerstellingen omhelsd in het curriculum, die wordt uitgevoerd in lokale scholen, werden geacht niet synchroon te zijn met persoonlijke en religieuze overtuigingen sommige ouders ‘. Verschillende ouders gevraagd of ze hun kinderen uit deze klassen moeten zulke leringen blijven worden opgenomen in de seksuele voorlichting programma kan trekken, want het ging tegen hun core familiewaarden.

Ik lees de stortvloed van feedback en kritiek van deze “bezorgde ouders”, en ik begrijp waarom ze de behoefte voelen angstig te zijn. Echter, zullen ze doen hun kleintjes een grote dienst bewijzen als ze trokken hun kinderen elke keer dat een klasse behoren doctrine dat gaat tegen hun persoonlijke overtuigingen.

Denk na over wat er zou gebeuren als een IT-docent die een bepaalde programmeertaal over een andere gunsten, dus kiest ervoor om niet aan zijn studenten de laatste omdat hij persoonlijk vindt het minder belangrijk.

Tech industrie; Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers, veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tikken; Start-Ups; Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië, Cloud, APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud

Zijn persoonlijke overtuigingen zou een klasse met een grondige kennis van een programmeer platform dat niet per se relevant in de echte zakenwereld kan hebben voortgebracht. Zijn studenten zouden ook worden beroofd van de mogelijkheid om te begrijpen en te leren van elk geluid fundamentals andere programmeertalen kan te bieden hebben.

Ik zeg niet dat de ouders zich moeten onthouden van het doorgeven van hun familie waarden en persoonlijke opvattingen van hun eigen kinderen. Sterker nog, ik denk dat de ouders – samen met scholen, overheden en de media – een cruciale rol spelen in de begeleiding en het verstrekken van jonge geesten alle informatie die ze nodig hebben om goed geïnformeerde, value-based life beslissingen te nemen.

Maar, ik dring er bij alle ouders om een ​​open geest van hun kinderen te adopteren en laten ontdekken uiteenlopende overtuigingen en standpunten, en om dan te vertrouwen hun kroost naar een verantwoord leven keuzes te maken op basis van de talloze ideeën en waardesystemen dat ze zijn blootgesteld aan .

De beste onderwijs ouders kunnen bieden hun nakomelingen is een op basis van openheid. Laat uw kinderen alle kleuren van de wereld weerspiegelt, met inbegrip van degene die je misschien niet per se goedkeuren, en laat uw kleintjes om te beslissen welke kleuren ze uiteindelijk zullen willen dragen in hun leven.

De komst van het internet biedt een werkelijkheid die niet altijd gemakkelijk te behandelen, maar het is een realiteit dat de diverse wereld weerspiegelt voor wat het nu is – een die kinderen in toenemende mate zullen onder ogen moeten zien en leren omgaan met. En de beste vorm van verdediging tegen cyberdreigingen van een kind is een van de open educatie.

Bescherm uw kinderen tegen de risico’s die fysieke schade opleveren, maar geloof dat ze hun eigen leven beslissingen die ze zullen moeten verantwoordelijk zijn voor als individuen te maken.

Een omgeving die open onderwijs stimuleert kan helpen voeden een generatie met de meest vrije, en de meeste goed geïnformeerde, jonge geesten. En alleen dan kan de beste innovatie en creativiteit ontstaan.

En misschien op een dag, mijn kleine teef zal ook erkennen het belang van het hebben van een open geest.

Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië

APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud