Open source hardware antwoord op de problematiek van mobiele apparaat veroudering

Misschien heb je mijn lezen,; Geen iOS 6 voor mijn oorspronkelijke iPad? Nu, ik ben een Angry Bird; post die beschrijft in detail, mijn irritatie met Apple niet langer steunen van mijn iPad 1. Als u nog niet hebt, moet je dus dat je dit bericht begrijpen. Maak je geen zorgen, ik zal op je wachten om te voltooien voordat ik verder.

Nu, dat je terug bent, heb ik komen met een oplossing voor dit openlijke veroudering dilemma geconfronteerd met tientallen miljoenen teleurgestelde klanten – niet alleen van Apple, maar de andere bedrijven. Lees het commentaar van het oorspronkelijke bericht en je zult zien dat we allemaal te maken met deze, “Koop onze nieuwste stuff” marketingtruc ongeacht uw apparaat bron.

Ik hoef niet naar de nieuwste techno gadget dingetje telkens één raakt de markt te kopen. Het is duur en dom om dat te doen. Tuurlijk, in mijn positie, kon ik de dingen die betalen voor zichzelf door te schrijven over hen, maar dan ben ik vertrokken met de maandelijkse kosten en een lange termijn contract. Ik wil geen van beide. Het is te veel last en te veel onzin.

Mijn taak is om te rapporteren over de technologie, het bedrijf van de technologie, technologische innovaties en technologische bedrijven. Het is niet mijn taak om te proberen om u te overtuigen om de nieuwste gadget die je niet nodig hebt kopen.

Een tablet, de nieuwe computerplatform, dient een verwachte vier of vijf jaar duren – hetzelfde als ding het vervangen: de PC. Een telefoon moet ten minste drie jaar duren. Maar, zult u niet dat de houding van de gadget makers krijgen. Ze willen dat je de laatste ding wenst in twee jaar of minder. Ze willen dat je je oude apparaat in het voordeel van de nieuwe die een betere processor, een groter scherm heeft verlaten – en nog veel meer functies die je nu moet hebben – hoewel je laptop een 17-inch scherm had.

Humbug!

Het antwoord hierop is open source hardware.

Yep, dat klopt. Open source hardware.

Het is geen onbekend terrein voor u. Hoewel niemand ooit noemde dat vóór, al die “white box” PC’s zijn precies dat: Open source hardware.

Sinds het begin van de jaren 1980, witte dozen, ook bekend als open source hardware, zet PCs in bijna elk huis in Amerika. Het was logisch voor mensen die niet konden veroorloven om een ​​merk te kopen, maar wilden of nodig een personal computer. Het was logisch en dan is het zinvol nu.

Eens, zou je honderden onafhankelijke PC bouwers in een stad te vinden. In Dallas, waar ik woonde in het midden van de jaren 1980, moet zijn er 500 van hen. En, meer als je telt het aantal willekeurige jongens die samen een pc zou kunnen gooien met een bos van onderdelen gekocht op de eerste zaterdag Computer Koop in het centrum van Dallas.

Nu, stel je voor dat hetzelfde scenario, behalve met telefoons en tablets.

Ik zal mijn nieuwe “White box” telefoon, de MyPhone noemen. En, de tablet, de myPad.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade

Ja, kunt u een MyPhone of myPad volledig gemonteerd en klaar voor een besturingssysteem te kopen of je kunt bouwen uw eigen out van de onderdelen – net als terug in de oude dagen toen we een zaterdag middag zou doorbrengen patchwork samen de hardware die we ‘d net gekocht in een echt werkende PC.

Het zou meer hetzelfde zijn met mobiele toestellen. Ik ben spel. Ben jij?

Ik zou telefoon delen, tablet-onderdelen en een besturingssysteem te kopen of te downloaden voor Android en installeren. Ik zou een telefoon die acht jaar of meer door het vervangen van dit of dat een deel langs de weg, net zoals ik deed met de laatste PC had ik misschien de laatste zijn.

Op die manier kon ik een klein bedrag om de paar jaar door te brengen, houd mijn mobiele plan, het actualiseren van de OS en geniet van een markt hype-vrij leven.

Open source hardware is een goede zaak.

Veroudering zuigt.

Als ik zorg voor mijn hardware te nemen, moet ik in staat zijn om het te gebruiken voor de komende jaren, niet maanden. De hardware moet de cellulaire contract overleven. In feite zou ik in staat zijn om de SIM-kaart, ongeacht verplaatsen van apparaat naar apparaat van de drager of fabrikant van het apparaat.

OK, er is nog een kans voor iemand: Open source SIM-kaarten.

Voor mij, open source alles zinvol. Computer hardware en software, hardware voor mobiele apparatuur, software en net over iets anders die je koopt dat verslijt of moet worden vervangen.

Open source hardware is het antwoord op veroudering. Op alle fronten.

Wat denk je? Wilt u kopen en gebruiken “White box” mobiele apparaten? Waarom of waarom niet? Praat terug een laat het me weten.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade