Oracle Under Fire: systemen en strategieën Ondervraagd

Later vandaag: 11:00 PT, 14:00 ET, 18:00 GMT, 19:00 CET ik zal het leiden van een live webcast op elaptopcomputer.com met bovenstaande titel. Uit de blurbs

‘S werelds tweede grootste softwarebedrijf krijgt een aantal ongewenste aandacht van gebruikers en analisten. Eerst kwamen zorgen over de technische systemen en database bedrijven en vervolgens een aantal van zijn bedrijfsstrategieën en toen kwam een ​​financiële downgrade voornamelijk gebaseerd op deze uitdagingen. Maar zijn de systemen en database zorgen gerechtvaardigd en hoe wordt Oracle reageert op de uitdaging aan?

Ik heb onbeschaamd geweest in mijn kritiek op Oracle.

Het bedrijf tart economische zwaartekracht door de voortzetting van (meestal) om steeds betere resultaten te posten. Wall Street (meestal) van hen houdt. Het bedrijf is met een laser gericht op het leveren van resultaten van de straat wil horen.

Op de achtergrond echter dingen doen er niet zo rooskleurig als ze lijken. Ik ben een van een zeer klein handvol commenters die oprecht gelooft dat Oracle is voor een machtige val uit de gratie. Er zijn vele factoren waarvan sommige

Er is een keerzijde.

Misschien is de kunst van het oorlogvoeren op het punt staat Oracle bijten op een manier die het nooit verwacht. Ik zal debatteren deze punten en anderen getogen in de chat. Wat uw positie, kom toetreden tot de webcast. Het kan interessant zijn.

Oracle koopt logfire voor cloud-based warehouse management

Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store

Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit?

? Werkdag pakt mid-momentum in de markt, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie

Buitensporig geweld in rekening controle. Klanten consequent vertellen me dat ze een hekel aan de manier waarop Oracle sterke armen ze in steeds hogere kosten;. Timidity dan zetten Oracle Fusion op elk cloud laat staan ​​de public cloud. De laatste leidinggevende die werd gevraagd over dit onderwerp zag eruit alsof hij geëlektrocuteerd was. Hij palmed het antwoord af voor PR, die niets nuttigs te zeggen had;. Een geïntegreerde toestel, database en apps strategie die zou moeten werken, maar is niet en zal niet. De verkoop van hardware zijn kraters, maar de realiteit gaat terug tot het begrijpen van de business model – sluis in van een soort die terug echo’s uit de tijd van Tom Watson’s IBM. Het is de antithese van de open wereld. Waar is de voor de hand liggende opvolgingsplan voor Larry Ellison, CEO? Er is maar een leeuw in dit bijzondere kooi en iedereen weet wie om te volgen, maar wat gebeurt er als hij passeert de teugels als hij onvermijdelijk moet doen?

Oracle DBA zijn fel loyaal aan een oplossing die ze zien als uitermate veelzijdig, kneedbaar en elegant. ? Kunnen die mensen altijd aan boord worden bewaard; SAP blijft één van Oracle’s grootste databank resellers. Maar voor hoe lang;? ​​Fusion biedt een van de beste gebruikerservaringen van elke enterprise software leverancier. Maar onder de covers en het is een rat’s nest van complexiteit. Kan Oracle vereenvoudigen het landschap in de tijd om het te maken een wereld klasse winnaar;? Larry Ellison, is een geduchte concurrent, misschien wel de felste in alles. Hij zal doen wat nodig is om zijn bedrijf op koers te houden.

Big Data Analytics; Oracle verwerft logfire voor cloud-based warehouse management, Enterprise Software; Eyeing Oracle OpenWorld: What’s in store, Enterprise Software, Oracle’s Database 12c R2: Boom, mislukking, of meh upgrade cyclus vooruit; Cloud; Werkdag grijpt mid? -markt momentum, heeft als doel te winnen temidden van Oracle-NetSuite fusie