OtterBox iPhone 5 en Galaxy S III Defender en Commuter Series geef me gemoedsrust

Mijn dagelijkse werk bestaat uit het werken in de maritieme consulting industrie als een professionele naval architect en ik reizen vaak naar scheepswerven, aan boord van schepen gesloopt, en in een nogal vervelende gebieden. Dus, waardeer ik met een OtterBox geval beschikbaar voor mijn apparaten te beschermen en zijn met behulp van hun producten voor de jaren. Ze stuurden langs hun nieuwe case Defender Series voor mijn nieuwe Apple iPhone 5 en Samsung Galaxy S III samen met een Commuter Series voor de iPhone 5. Ik ben al zetten ze aan de test van de afgelopen week en ik ben ervan overtuigd dat mijn smartphones kunnen nu reis veilig bij mij in het veld.

De OtterBox met Realtree Camo is geprijsd $ 10 meer dan hun standaard Defender geval en terwijl het is zeer vergelijkbaar de achterkant heeft de camo uiterlijk en verwijdert de opening voor het Apple-logo. Je kunt het in oranje (Blazed) kleur of in het roze (die ooit van roze camo gehoord?). Zoals u kunt zien in mijn, image gallery, kreeg ik de AP Blazed ene gestuurd om te controleren. Er is een Max 4HD Blazed model dat een iets andere back camo uitstraling heeft. De zaak kwam in een gele en doorzichtige plastic verpakking voor de detailhandel met de holster en case gepresenteerd in het midden van het pakket.

Ik opende het op, schoongemaakt mijn iPhone 5 scherm, en plaatste mijn iPhone in de voorste harde schil stuk met geïntegreerde screen protector. Vervolgens heb ik vastgeklikt aan de achterkant van het binnenste frame en willen dat er bedje van schuim om de achterkant van je iPhone krasvrij te houden. Vervolgens heb ik wikkelde de buitenste rubberen laag over de innerlijke harde schil. Ik hou van de manier waarop de buitenste rubber stuk past exact op de perimater van de binnenschil. De binnenste schil is helder oranje en als een fan van oranje I like it. De buitenste rubberlaag is zwart, zodat het contrast ziet er geweldig uit. Er zijn openingen voor de camera aan de voorkant, headset speaker, bodem microfoon en luidspreker. Covers houden stof van de belschakelaar, uit de hoofdtelefoon-aansluiting, en uit de verbinding haven Lightning.

Vroeger was ik draag altijd een holster, maar zijn mijn telefoon direct te plaatsen in mijn zakken voor de laatste paar jaar. De holster werkt erg goed en kunt u gemakkelijk uw iPhone in en uit terwijl ook het houden van het vrij veilig met de clip-mechanisme. Als ik in het veld Ik heb de voorkeur aan een holster te gebruiken omdat er andere dingen in mijn zakken zijn en ik wil niet dat mijn telefoon kras op. U kunt het geval Defender te gebruiken zonder de holster.

Ik heb het dragen van mijn iPhone 5 naakt en dat heeft goed gewerkt voor broeken en shirts zakken. Het is een beetje glad en echt heel klein. Ik moet toegeven dat ik voelde me een beetje reliëf met de iPhone in de case Defender zoals ik zelfs niet meer twee keer nadenken over het feit dat voorzichtig als ik pak het en gebruik het wetende dat ik kon laten vallen en waarschijnlijk heel veilig. De zaak is niet waterdicht en met een aantal open gebieden het is niet bedoeld om gebruikt te worden in een omgeving waar je het zou kunnen laten vallen in het water. Het beschermt tegen stof, druppels, krassen en andere onhandige acties. Ik ben van plan om het te gebruiken op de zijlijn als ik coach voetbal, in het veld, toen ik ga op schepen, en terwijl uit en over kamperen met mijn familie.

De Defender Series met Realtree Camo voor de Samsung Galaxy S III employe veel van dezelfde elementen als die van de iPhone 5. Er is een enkel camo optie met deze zaak en het ook is geprijsd op $ 59,95. Gezien het feit dat de Galaxy S III heeft een groot 4,8 inch display het geval eindigt als vrij groot. OtterBox heeft een goede baan van het inpakken van de GSIII zonder toevoeging van te veel bulk, maar de holster is aanzienlijk.

De zaak heeft vier stukken, met inbegrip van het holster. Er zijn openingen voor de hardware-knop, headset speaker, camera aan de voorkant, en sensoren aan de voorkant screen protector. U vindt er ook openingen in de buitenste rubberen omhulsel voor de bovenste en onderste microfoons te vinden. Er zijn covers voor de microUSB-poort en een hoofdtelefoonaansluiting met de knop covers voor de kracht en volume knoppen. Er is een stuk minder oranje op de voorkant dan wat je ziet op de iPhone 5 geval als het display beter wordt gemaximaliseerd op de voorkant van de Galaxy S III. De achterkant openingen rond de camera, flash en speaker hebben veel oranje wel.

Nogmaals, ik voel me bijna onoverwinnelijk met mijn GS III in deze zaak en de zorg van het laten vallen gaat weg als in de behuizing. Er zijn een aantal koele kleuren in de Defender Series als je niet al te graag de camo look.

Als je een goede bescherming wilt, maar niet van de bulk en extreme bescherming van de Defender Series, dan je zou willen om de Commuter Series overwegen voor de iPhone 5. Er zijn drie stukken die bij de Commuter Series, dit is inclusief de screen protector als één stuk. Ik ben geen grote fan van screen protectors op mijn iPhone, maar deze is glanzend en makkelijk aan te brengen. Er zijn openingen voor de luidspreker en camera aan de bovenkant en de home-knop aan de onderkant. Ik verkies de geïntegreerde bescherming van het scherm op de Defender Series persoonlijk.

In aanvulling op de screen protector, zul je een innerlijke zacht rubber stuk en een buitenste harde schil, het tegenovergestelde van hoe de Defender serie is ontworpen vinden. Ik kijk op de Ocean Blue / Night Sky gekleurde geval dat ziet er geweldig uit. Er zijn openingen voor het belsignaal schakelaar, onderste microfoon en luidspreker met bedekte openingen voor de Lightning-poort en hoofdtelefoon aansluiting. Er zijn verhoogde rubberen stukken voor de power-knop en volumeknoppen ook.

Ik voelde dat mijn iPhone 5 was ook heel veilig in het geval Commuter Series, maar toch voelde beter mee verpakt in het geval Defender voor veldwerk. De Commuter Series lijkt een groot geval voor dagelijks gebruik, maar ik denk niet dat ik kan leven met een screen protector als deze op mijn iPhone 5.

OtterBox heeft ook de Reflex Series ($ 34,95) en Prefix Series (binnenkort voor $ 24,95) voor de Apple iPhone 5 dus check out deze zaak opties als degenen die ik testte niet een beroep op u. Zij hebben ook de Commuter en Prefix Series voor de Samsung Galaxy S III in een verscheidenheid van kleuren. Als je een zaak die een aantal geavanceerde bescherming biedt dan moet ik raden u kijken op die uit OtterBox.

iPad 2 naar buiten? Check out de ruige geval showdown; Review: OtterBox Tandem Series voor de Palm Pre Plus; Review: Ruggedize uw iPhone 4 met de OtterBox Defender Series; Review: Otterbox Impact en Defender Series cases voor de BlackBerry Bold

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Check out my, fotogalerij, met foto’s van de OtterBox Defender en Commuter gevallen.

Vorige de website OtterBox dekking