Pakistaanse politie decreten mobiele verbod op de New Year’s Eve

Pakistaanse politie zal een verbod op gsm-diensten in Karachi op New Year’s Eve om levens en eigendommen van bewoners na meldingen van een geplande terroristische aanval op de stad te beschermen op te leggen.

The Express Tribune meldde zondag de politie zal de stad-brede ban van 17:00 starten op 31 december 2012, om 05:00 op 1 januari 2013. Het dragen en het afvuren van vuurwapens zijn ook verboden, zegt Imran Shaukat, woordvoerder van de politie voor Sindh. Karachi is de hoofdstad van de provincie Sindh, alsmede de grootste stad van Pakistan.

Imran gewezen deze maatregelen zou zorgen voor de veiligheid van levens en eigendommen van burgers. Karachi ingezetenen moeten de politie in kennis van alle overtredingen en hun namen zouden vertrouwelijk worden gehouden, voegde hij eraan toe.

Sindh inspecteur-generaal van de politie Fayyaz Ahmed Leghari zei in een verklaring zaterdag dat alle politie nodig hebt om een ​​allesomvattende gemeenschappelijke strategie om de openbare orde te handhaven in de provincie op New Year’s Eve te creëren, in het verslag vermeld.

Afgelopen vrijdag de regering van Karachi plotseling geschorst mobiele telefoondiensten voor acht uur als gevolg van rapporten van inlichtingendiensten van een terroristisch plan om op grote schaal doel moorden uit te voeren en te activeren op afstand bestuurbare explosies, bronnen uit de Sindh ministerie van Binnenlandse Zaken zei in een Times of India rapport.

Mobiele diensten werden opgeschort 10:30-18:30, en markeerde de vierde keer dit jaar dat de Karachi regering opgeschort mobiele diensten.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice