Palm merk duikt weer op

Palm is dood en begraven door HP, omdat het het bedrijf overgenomen. Hoewel Palm is niet meer in gebruik, het merk en vertrouwde Palm logo nog steeds bestaan ​​in de kluizen van HP.

Tenminste, dat is de manier waarop het is geweest, maar indicaties tonen HP heeft de rechten op het merk Palm aan een bedrijf Wide genaamd Progress Global Limited overgebracht, en een nieuwe website plaagt dat Palm spoedig komt.

Going to palm.com omgeleid naar mynewpalm.com die een eenvoudige Palm logo van de oude en de teaser “coming soon”, vervangen door een andere teaser “slimme zet” toont.

WebOS Nation deed wat graven en bepaald dat het bedrijf achter de website is aangesloten bij Nicholas Zibell, de voorzitter van de Amerikaanse activiteiten voor Alcatel OneTouch. Alcatel maakt Android-telefoons.

Er is geen manier om te weten wat Wide Progress Global Limited is van plan te maken met de Palm merk, als er iets. Lange tijd Palm fans nog niet opgewonden. Indicaties zijn dit is geen overdracht van Palm-technologie, dus het is niet waarschijnlijk webOS zal op een telefoons die de nieuwe Palm kunnen afgeven in het spel komen.

Zie gerelateerde

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Zes Clicks: Features geïntroduceerd in webOS u gebruik maakt van vandaag; RIP webOS: Opnieuw en voor goed deze keer

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië