Panasonic Australië vertrouwen 2-in-1 zal Toughbook zaken te rijden

Panasonic Australië heeft er vertrouwen in het momentum voor de Toughbook divisie stevig zal blijven, na de aankondiging dat het erin geslaagd om de omvang van haar activiteiten in de markt te verdubbelen in de afgelopen twee jaar.

Marc Amelung, Panasonic Toughbook group manager, zei de Australische markt is het bewijs van het bedrijf Toughbook bedrijf, dat is actief in Australië voor de laatste 11 jaar, is niets anders dan succesvol geweest.

Hij toegeschreven groei van het bedrijf sterke relatie met langdurige terugkerende klanten, zoals Telstra, NSW Transport Wegen en Maritime, Ministerie van Defensie, en de politie en hulpdiensten.

Amelung voegde eraan toe dat in de afgelopen 12 maanden heeft het bedrijf nieuwe klanten in de olie- en gasindustrie opgedaan, zeggen dat ze behoren tot enkele van de beste gas en exploratie bedrijven van het land zonder de openbaarmaking van specifieke namen.

Als onderdeel van de plannen om verdere groei te stimuleren om zijn Toughbook divisie, die Amelung vertelde de website maakt het grootste deel van Panasonic B2B, zal het bedrijf de Toughbook 20 lanceren in mei voor een adviesprijs vanaf AU $ 5399.

De Toughbook 20 is een robuuste 2-in-1 apparaat, dat Panasonic claimt de ‘dunste en lichtste apparaat in zijn soort “. Volgens het bedrijf, zal het de 6e generatie Intel Core vPro-processor, een 128 GB solid state drive, 8GB RAM en Windows 10 Professional beschikken.

Hugh Ujhazy, IDC Australië associate VP, aldus IDC heeft in Australië voorspeld dat 2-in-1-apparaten zullen tablet omzet overschrijden 2019. Hij zei dat twee belangrijke redenen voor de opname van 2-in-1-apparaten zal de 24/7 werkplek , en de kwaliteit van connectiviteit, zoals LTE en de uitbreiding van de nationale breedbandnetwerk steeds alomtegenwoordig.

Panasonic’s plan om verdere groei in de zakelijke divisie herhaalt wat het bedrijf tijdens de Consumer Electronics Show had aangekondigd aan het begin van het jaar.

Richard Hsu, vice-president voor Panasonic Innovation Center Noord-Amerika, vertelde de website op het moment dat terwijl het bedrijf is al lang bekend als een consumentenmerk, Panasonic managers zijn ervan overtuigd over het aantrekken van zakelijke klanten naar zijn nieuwe portfolio van B2B-oplossingen.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro