PayPal vult NFC plannen met de aankoop van mobiele portemonnee Paydiant

Hoewel het pakte de meeste krantenkoppen op zondag, Samsung is niet de enige die deze week pronken mobiele portemonnee plannen op het Mobile World Congress in Barcelona.

PayPal bevestigde maandag dat het verwerven van Paydient, een mobiele portemonnee platform is ontworpen voor het centraliseren van mobiele betalingen, loyaliteitsprogramma’s en aanbiedingen, ATM toegang tot liquide middelen en meer e-commerce-diensten.

Opgericht in 2010, het Massachusetts gevestigde private onderneming telt reeds Capital One en Subway onder haar klanten, alsmede de Merchant Customer Exchange (MCX), die express check-out diensten voor de wil van Walmart, Target en CVS Pharmacy, onder anderen.

PayPal is niet openbaarmaking van de financiële voorwaarden van de deal, maar de fusie wordt verwacht om door te gaan door eind maart of april.

Maar PayPal is al touting grote plannen, product-wise, voor Paydient.

PayPal aangekondigd in Barcelona dat het versterken van de PayPal Hier credit card reader voor mobiele apparaten door het integreren van Paydient de NFC-technologie.

Ondersteuning van zowel iOS en Android, zal de lezer koppelen met smartphones en tablets via Bluetooth voor verwerking.

De betalingen platform provider is te tikken in een toenemende belangstelling voor NFC-technologie (reeds door de wil van Google Wallet en Apple Pay gebruikt) evenals de verschuiving in de richting van chip-en-pin-kaarten in de nasleep van een groot aantal inbreuken op de beveiliging die door de grote retailers, zoals zoals Target in de winter 2013.

Hill Ferguson, senior vice president en de wereldwijde hoofd van de Consumer Business bij PayPal, beloofde in een blogpost dat met de integratie van NFC op PayPal Hier, kooplieden van “alle soorten en maten zal nu in staat zijn om contactloze betalingen te accepteren, waar ze zaken doen. ”

Als Amerikaanse bedrijven om de overgang naar EMV-technologie dit jaar, de nieuwe PayPal Hier kaartlezer zowel Chip en PIN en contactloze betalingen van debet- en kredietkaarten, en mobiele apparaten mogelijk te maken, “Ferguson verklaarde.” Het zal nog voor bedrijven mogelijk zijn met behulp van PayPal hier om PayPal-betalingen via PayPal’s Check-in technologie, spoor contant geld en cheques, en stuur facturen en kwitanties zodat ze nooit een verkoop te missen.

PayPal zal beginnen met het uitrollen van NFC-enabled PayPal Hier Chip en PIN credit card readers in Australië en het Verenigd Koninkrijk voor het eerst deze zomer, gevolgd door een inzet in de Verenigde Staten voor het einde van het jaar.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Samsung lanceert Galaxy S7, S7 edge: Is het de moeite waard een upgrade; Lenovo lanceert tablet gericht op zakelijke gebruikers, HP onthult de Elite x3, een business-class Windows 10 phablet; nieuwste high-end Ubuntu telefoon zal wereldwijd beschikbaar zijn; LG G5? vs Samsung Galaxy S7:? Wat is het nieuwe vlaggenschip van Android-smartphone; Huawei onthult nieuwe MateBook 2-in-1 PC; Samsung’s Gear 360: Kan zij virtual reality een bedrijf hoek; Cisco Courts Service mobiele netwerk providers met nieuw management platform? ; Als alle smartphones zijn identiek en bijna gratis, alleen gebruik van diensten kwestie; Mobile World Congress

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Mobile World Congress 2016