PC zendingen stijging in het tweede kwartaal, Toshiba, Lenovo glans

Pc-makers geleverd enkele onstuimige tweede kwartaal groeicijfers als Lenovo, Toshiba en Asus opgedaan wereldwijde marktaandeel, volgens IDC cijfers. Toshiba had ook de snelste groei in de VS als de rest van het veld — HP, Dell, Acer en Apple grotendeels vastgehouden grond.

De wereldwijde markt voor PC steeg 22,4 procent in het tweede kwartaal met een sterke vraag in de meeste regio’s. IDC zei desktop PC zendingen bijgevuld schattingen en gaf aan dat bedrijven vervangen systemen. Echter, draagbare PC’s waren lager dan de schattingen.

Hier is een blik op klassement IDC’s

Onder de grote thema’s

IDC’s stats grotendeels aansluiten bij de industrie upbeat beoordeling door Intel geleverd.

Update: Gartner heeft ook vrijgegeven zijn klassement.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

De Amerikaanse pc-markt groeide 12,6 procent clip in het tweede kwartaal ten opzichte van een jaar geleden. IDC is het projecteren in de buurt van 18 procent groei. IDC zei bedrijven herwaarderen-uitgaven;. Asia Pacific sans Japan geleverd groei van 35 procent ten opzichte van een jaar geleden;. Dell nam de tweede plaats in de totale pc-zendingen en was sterk in AziĆ«-Pacific en Latijns-Amerika, alsmede de onderneming;. De groei van Acer sleepte de markt tegen ruwe vergelijkingen;. Lenovo steeg in alle regio’s. De strategie van de onderneming om de zakelijke markt te verdedigen en doel opkomende markten lijkt te werken;. Toshiba wordt voortgestuwd door notebook vraag. Asus is ook agressief wint aandeel.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro