Pebble Time Steel productie begint met de levering later in juli

Nu de Pebble de meeste van haar Pebble Time horloges en begon retail pre-orders voor de SmartWatch heeft geleverd, is het voorbereiden op een stalen versie te leveren.

Het bedrijf eerder aangekondigd dat de Pebble Time Steel zou het schip in juli, maar niet iedereen die de metalen horloge besteld zal krijgen deze maand. Dat komt omdat de productie is slechts de start deze week.

In een blogpost op maandag, Pebble zei dat het aankopen Pebble Time Staal in de volgorde waarin ze werden ontvangen zal vullen. Dus als je vroeg besteld, kunt u levering door einde van de maand te zien. Het bedrijf zegt dat voor 31 augustus, elke persoon die de $ 250 horloge besteld zou een tracking-nummer. Degenen die geen pre-order moet verwachten dat de verwachte verkoopprijs van $ 299 te betalen.

: Pebble Tijd beoordeling: Timeline-gerichte interface werkt het beste met Android-smartphones

Net als de Pebble Time, de stalen model maakt gebruik van Pebble unieke Timeline-interface en werkt met zowel Google Android en Apple iOS-apparaten.

Dat cross-platform ondersteuning is handig voor mensen zoals ik dat hun SIM-kaarten tussen iPhones en Android-toestellen te wisselen. Zelfs zo, heb ik besloten om mijn Pebble Time verkopen.

Het is niet een slechte apparaat met alle middelen. De levensduur van de batterij is hemels, gaan tussen de vijf en zeven dagen op een lading. De e-paper scherm is buitenleven als goed; een plek waar typische displays zijn vaak moeilijk te lezen. En het is de meest comfortabele SmartWatch die ik ooit heb gedragen.

Helaas, ik vind zowel de Apple Watch en Android Wear apparaten meer doen van wat ik nodig heb. En ik al in het bezit zowel een Apple Watch Sport model en een Sony Smartwatch 3. hebben gekocht Toen ik ruilen SIM-kaarten dan, ik gewoon ruilen horloges ook. Ik zou voelen anders als de Pebble Time horloges waren een beetje minder duur.

Dat is gewoon me wel. Er is zeker een markt voor de Pebble Time en Pebble Time Steel, in het bijzonder voor mensen die niet willen aan te sluiten in hun SmartWatch elke nacht of wilt u de tijdlijn interface. En als je een van die mensen bent en je pre-bestelde een Pebble Time Steel, je hoeft niet lang te wachten voor hebben.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro