Rechter ontkent motie voor nieuwe proef in Oracle v. Google

Als Oracle wil vechten voor haar auteursrecht en octrooi-inbreuk rechtszaak tegen Google te houden, het gaat te hebben om dit te doen in een hof van beroep.

Rechter William Alsup terug met een uitspraak op vrijdag met betrekking tot de beweging van Oracle voor het oordeel als kwestie van wet voor een nieuw proces. Gezien het feit dat de oorspronkelijke 12-persoons jury niet tot een unaniem, volledige uitspraak tijdens het copyright fase van het proces kon komen, Oracle hoopte dat het zou de kans om meer bewijs te presenteren met een nieuw argument te krijgen.

Echter, de rechter ontkende de beweging, zodat een nieuw proces zal niet gebeuren.

Zo zou de waarschijnlijke volgende stap voor Oracle zijn om deze zaak voor een federaal hof van beroep.

Bij een case management hoorzitting in juni, juridisch team Oracle’s legde uit dat het een bepaling waarin Google werd gevraagd om $ 0 in de wettelijke schadevergoeding te betalen (in verwijzing naar de negen regels code in de rangeCheck methode en de testbestanden) om deze te verplaatsen ingediend procedure langs sneller als het werkt in de richting van een hogere voorziening.

De beslissing volgt ook, Google’s petitie vorige week, om Oracle betalen de administratieve kosten, die tot ring om een ​​totaal van $ 4.030.669. Dat bedrag dekt eigenlijk een veel papier kopiëren, archiveren en andere gerelateerde taken – niet advocaatkosten.

Kristin Zmrhal, project manager van de ontdekking ondersteuning op Google, schreef ter verdediging van Google’s petitie, waarin wordt uitgelegd dat de internet gigant “is de heersende partij en heeft het recht om kosten terug te verdienen.”

De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan over die beweging.

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

Ter referentie, Oracle oorspronkelijk aangeklaagd Google in 2010 meer dan octrooi- en schending van het auteursrecht in verband met de aanwezigheid van Java-technologie op het Android mobiele besturingssysteem. Oracle is eigenaar van Java, als onderdeel van de overname van Sun Microsystems, die eerder dat jaar plaatsvond.

Uiteindelijk, de zaak brak tot twee vorderingen van octrooi-inbreuk, terwijl het copyright fase van het proces gericht op 37 Java API’s die verscheen in eerdere versies van Android.

. Oracle v Google: Motie voor Nieuw proces

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken