Wordt het voorspelbaar? IT vertrouwen stijgt ondanks budget vertraging

Laat je niet voor de zakelijke kant vangst wind van deze: IT-budget groei zal lauw in het komende jaar zijn, maar IT-managers zijn meer dan ooit van overtuigd dat ze kunnen de goederen te leveren aan de business; Foto:. IBM Media Relations

Dat is de sleutel mee te nemen uit TEKsystems ‘Annual IT Voorspelling voor 2015, waarvan 500 IT-managers ondervraagd over hun hoop en dromen voor het komende jaar en daarna.

Op weg naar 2015, 45 procent van de IT-managers verwacht dat hun IT-budgetten te verhogen, een daling van 62 procent te anticiperen op de groei van een jaar geleden. Nog eens 40 procent verwacht te verhogen inhuren, een daling van 47 procent in 2014. Dus het geld kraan is afgewezen een paar inkepingen, ongetwijfeld als gevolg van de economische somberheid zweefde over Europa, India en China.

Toch zijn technologie executives niet op weg naar de bunkers – als er iets, ze ontspannen en klaar om de wereld over te nemen voelen. Eenenzeventig procent van de IT-leiders melden vertrouwen in hun vermogen om zaken te eisen te voldoen in 2015, wat neerkomt op een stijging van 66 procent en 54 procent in de prognoses voor 2014 en 2013, respectievelijk.

Zelfs met het geld wat vertraagt, wat maakt IT-managers zo zeker over het komende jaar? Het kan zijn dat de zaken eindelijk voorspelbaar hebben gekregen. De grote omwentelingen in de IT kan zijn verdwenen, en iedereen kent de boor in termen van wat bedrijven verwachten meer van te zien in het komende jaar: veiligheid, big data analytics, mobiele en cloud. En dat is waar veel van het geld gaat.

Waar de uitgaven stijgt 2014-2015

Natuurlijk, wat maakt deze industrie interessant zijn de plotselinge nieuwe golven van technologie die opspringen. Niemand kon de opkomst van Docker containers een jaar geleden, bijvoorbeeld hebben voorspeld. Big data was zelfs niet in het lexicon vier jaar geleden.

Skils vraag blijft ook voorspelbaar, de TEKsystems enquête vindt. IT-managers die ook de soorten banen meest in de vraag dit jaar op de organisaties. De meeste zijn dezelfde top-ranking vaardigheden categorieën te zien in de 2013 en 2014 enquêtes, met één uitzondering: business intelligence en big data analytics specialisten in de top vijf in 2013, gleed naar de zesde en zevende plaats dit jaar

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

Microsoft repareert PowerShell probleem wordt veroorzaakt door Windows 10 Anniversary-update

Veiligheid 65%; Mobile 54%; Cloud 53%; BI / big data 49%; Storage 46%; Legacy modernisering 36%

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, Windows 10, Microsoft repareert PowerShell probleem wordt veroorzaakt door Windows 10 Anniversary-update